Frist
20/02/2022

Søknad leveres
director@musicanord.no

Område
Vestland

Stillingstype
Privat
Institusjon
Engasjement
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Det er stiftelsen MusicaNord som står bak Grieg in Bergen. MusicaNord (etabl 1993) har mer enn 2000 konserter bak seg gjennom serier som Lysøen-Konsertene, Fløien-Konsertene, Bergen Int Kammermusikk Festival mm. Selskapet har et bredt internasjonal nettverk og samarbeider med festivaler og kulturinstitusjoner over store deler av verden. Konsertvirksomheten er i dag i hvd sak samlet om Grieg in Bergen. MusicaNord har gjennom sine konserter i alle år arbeidet aktivt for å fremme unge talenter.Kalender

Engegård, Svendsrud og Haugen trio i Trysil

13/04/2024 Kl. 15.00

Innlandet

Operapub på Grønland Boulebar

13/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

Lørdagsopera

13/04/2024 Kl. 16:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Produsent / Arrangementssjef

Grieg in Bergen Int Festival

Grieg in Bergen Int Festival søker produsent i engasjement for kommende sesong.

Festivalen skal i sin 26. sesong avholdes 11. – 29. juli 2022. Spillesteder er Korskirken, Bergen sentrum (hovedarena) – Haaheim Gaard, Tysnes – Cornelius, Bjorøy – Vangskyrkja, Voss.

Det medvirker normalt artister fra 10 – 12 land og det er viktig at du har erfaring / utdanning som produsent og inngående kjennskap til faste rutiner vedr kontraktsarbeid, oppfølging, innmelding til billettsystem, logistikk som reise / opphold mm.

Det er en fordel at du har genuin interesse for kammermusikk. Gode engelskkunnskaper (også skriftlig) samt førerkort en forutsetning.

Vi søker etter deg som er voksen, utadvendt, kan ta ting på sparket og er løsningsorientert. Forut og under selve festivalperioden i sommer vil du medvirke som arrangementssjef og teammedlem. Du vil delta i en liten men hektisk organisasjon hvor begrepet potet er dekkende.

Stillingen samarbeider tett med festivalsjef og utlyses foreløpig ut som et engasjement.

Lønn etter avtale. Søknad snarest og innen 20. februar til director@musicanord.no

Kontaktperson:
Michael Süssmann, festivalsjef, M. 90048872

 

Frist
20/02/2022

Søknad leveres
director@musicanord.no

Område
Vestland

Stillingstype
Privat
Institusjon
Engasjement
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Det er stiftelsen MusicaNord som står bak Grieg in Bergen. MusicaNord (etabl 1993) har mer enn 2000 konserter bak seg gjennom serier som Lysøen-Konsertene, Fløien-Konsertene, Bergen Int Kammermusikk Festival mm. Selskapet har et bredt internasjonal nettverk og samarbeider med festivaler og kulturinstitusjoner over store deler av verden. Konsertvirksomheten er i dag i hvd sak samlet om Grieg in Bergen. MusicaNord har gjennom sine konserter i alle år arbeidet aktivt for å fremme unge talenter.