Frist
30/01/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Firma
Fast
Heltid

Nettside


Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Country Manager

Musikkundervisning Norge AS

Vi søker Country Manager / administrerende direktør for Norges største plattform innen musikkundervisning – Musikk-undervisning.no.

Musikk-undervisning.no er en 2 år ung plattform i Norge som fasiliteter kontakt mellom elev og lærer. Vi ser på oss selv som Airbnb for musikkundervisning og har hovedkontor i Aarhus, Danmark. Plattformen er foreløpig live i Danmark, Nederland, UK og Norge. Vårt mål er å bli Europas største platform for musikkundervisning og i løpet av det neste året skal vi utvide til ytterligere 5-10 land i Europa. Stillingen er ikke stedsbestemt og søkere fra hele Norge er velkommen. Vi stiller med kontor der du bor.

Vi søker en engasjert og erfaren leder som kan ta Musikk-undervisning.no til neste nivå. Du evner å motivere for kontinuerlig forbedring og gjennomføringsevne. Du er en utpreget samarbeidsperson som er utviklingsorientert og nytenkende og skjønner viktigheten av et sterkt kundeperspektiv. Du har en høyere relevant utdanning eller erfaring, gjerne i en ledende posisjon og gjerne fra en relevant industri (musikk, undervisning, kultur, IT, markedsføring). Vi søker etter en person med interesse for musikk og et nettverk i bransjen er å anse som et stort pluss.

For oss er den riktige kollega nødvendigvis ikke den med mest erfaring. Det viktigste er at du passer godt inn i vårt fellesskap og har mot på å lære. Vi er et lite team og det er derfor viktig at du er proaktiv, positiv og selvstendig. Du vil få et stort ansvar og må derfor være ansvarsbevisst, overholde deadlines og god til å samarbeide med dine kollegaer på tvers av landene og organisasjonen. Kanskje har du jobbet i musikkbransjen i mange år men er nå klar på å ta et nytt steg inn i en nærtstående, men likevel relatert bransje.

Som Country Manager og direktør for Musikkundervisning Norge AS har du ansvaret for å lede plattformen i Norge. Med et fantastisk team i ryggen innenfor IT, utvikling, markedsføring, økonomi og ledelse, vil du sammen med oss ha alle verktøyene for å lykkes.

Arbeidsoppgaver:

 • Utarbeide og eksekvere virksomhetens produkt-, salgs- og markedsføringsstrategier
 • Koordinere og planlegge prosesser og arbeidsgang for virksomhetens strategier
 • Rekruttering av lærere
 • Samarbeidsavtaler med relevante aktører i bransjen
 • Utvikle våre tjenester i Norge
 • Budsjettering og rapportering
 • Ledelse

Vi oppfordrer til å sende en kort personlig videohilsen med søknaden. Samtidig oppfordrer vi også alle kvalifiserte søkere, uavhengig av alder, kjønn, religion, mobilitet eller etnisk tilhørighet til å søke.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Jan Thomas Sørbø Sviggum, CEO More Music Group, Mobil930 93 834, E-mail: post@musikk-undervisning.no

Om arbeidsgiveren

Musikk-undervisning.no er som Airbnb for musikkundervisning. En IT plattform for musikkundervisning i Norge. Vårt mål er å skape de aller beste rammene for privat musikkundervisning slik at så mange som mulig kan få adgang til kvalifiserte lærere. Vi har hovedkontor i Aarhus (Danmark) og er live i både Danmark, Nederland, UK og Norge.

Fordeler lærere får adgang til ved bruk av plattformen:

 • Nye elever finner lærere enkelt og greit via vår søkemotor
 • Mulighet for både å undervise online, hos eleven eller i eget lokale.
 • Fleksible arbeidstider – Lærerne planlegger selv undervisningene med elevene via vår online bookingsystem.
 • Månedlige honorar- og timeoppgjørelser.
 • Personlige annonser til sosiale medier med betalt plasseringer
 • Adgang til vårt OnlineClassRoom for undervisning på nett.
 • Egen profil med tilgang til kalender, booking, lønnsoppgjørelse, chat, filedeling og mye mer.
Frist
30/01/2022

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Privat
Firma
Fast
Heltid

Nettside