Frist
15/09/2021

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Nordland

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Prosjekt
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Stormen Konserthus er Bodøs møteplass og smeltedigel, en produksjonsbase og en markant kulturdynamo. Konserthuset byr på et variert og bredt publikumstilbud innenfor musikk og scenekunst med internasjonale- og lokale stjerner.

Stormen Konserthus åpnet dørene i 2014 i en berømt arkitektur i Kulturkvartalet. Konserthuset råder over fem scener, og har hvert år mer enn 110.000 gjester fordelt over ca. 700 aktiviteter.Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Produsent for internasjonale events og scenekunst

Stormen Konserthus

Vil du være en del av hjertet i Stormen Konserthus?

Stormen Konserthus søker en produsent for internasjonale events og scenekunst.

Med bakgrunn i økt oppdragsmengde frem mot 2024 har vi behov for en midlertidig økning av vår kapasitet. Dette er en 3-årig prosjektstilling i 100 %, ved konserthusets avdeling for Program- og utvikling.

Produsenten vil få en spesiell rolle med å utvikle, produsere og realisere større events i og utenfor Stormen Konserthus. Produsenten skal understøtte arbeidet med en rekke større internasjonale samarbeidsprosjekter, spesielt innen scenekunst i vår satsing frem mot Bodø2024.

Det forventes et tett samarbeid med kollegaer og andre aktører i Bodø for å skape et sprudlende, inkluderende og lærerikt kulturtilbud. Produsenten skal bidra til gjennomføring av en rekke større prosjekter frem mot 2024.

Kan du bidra med mot, engasjement og energi til å fylle vår rolle som hovedarena under det europeiske kulturhovedstadsåret, Bodø2024?

Da er dette stillingen for deg!

Viktigste arbeidsoppgaver:

 • Bidra til den overordnede planleggingen og programmeringen i Stormen Konserthus.
 • Bidra til fortsatt utvikling av konserthusets samlede profil, og til utviklingen av kunstneriske prosjekter og publikumsopplevelser.
 • Ansvar for at konserthuset bidrar til at Bodø har tilbud om større og spektakulære kunstprojekter
 • Rådgivning om utleie til arrangører og samarbeidspartnere.
 • Dialog og forhandling av avtaler og utarbeidelse av forslag til kontrakter og tilbud.
 • Prosjektleder for individuelle produksjoner. Ansvar for å koordinere alle faser av den enkelte aktivitet, herunder budsjett- og ressursfordeling, planlegging, gjennomføring, avslutning og evaluering.
 • Lede og gjennomføre produksjonsmøter og evalueringer.
 • Intern og ekstern distribusjon av prosjektinformasjon.

Kvalifikasjoner

Vi forventer at du:

 • Kan dokumentere høyere utdanning på høyskole-/universitetsnivå, som kombinerer bedriftsøkonomiske og kunstneriske fag.
 • At du har kan uttrykke deg muntligt og skriftlig på norsk og engelsk
 • Har solid kunstfaglig bakgrunn fra det profesjonelle kunstfeltet.
 • Kan bidra med erfaringer fra tidligere arbeid med kunstnerisk produksjon, programmering og utvikling.
 • Har erfaring fra arbeid med internasjonale samarbeidsprosjekter.

Søkere som kan dokumentere både administrativ og kunstnerisk erfaring foretrekkes.

Personlige egenskaper

Den nye produsenten skal ha gode samarbeidsevner. Som produsent og prosjektleder kreves det at du er i stand til å kommunisere godt og effektivt med kunstnere, publikum, samarbeidspartnere, kollegaer, tilskuddsytere og øvrige avdelinger i konserthuset.

Har du spørsmål om stillingen?

For spørsmål eller ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med direktør i Stormen Konserthus, Rasmus Adrian tlf. 45 51 44 91 eller e-post rasmus.adrian@stormen.no.

Søknad, CV og vedlegg sendes via lenke på denne siden. Har du spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20

Annet

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju, og personlig egnethet vil inngå i vurderingen.

Lønn etter avtale.

Arbeidsplassene i Bodø kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.

Ved første gangs ansettelse gjelder en prøvetid på 6 måneder.

For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Det gjøres oppmerksom på at søkerens navn kan bli offentliggjort, selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på søkerlisten.

 

Frist
15/09/2021

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Nordland

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Prosjekt
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Stormen Konserthus er Bodøs møteplass og smeltedigel, en produksjonsbase og en markant kulturdynamo. Konserthuset byr på et variert og bredt publikumstilbud innenfor musikk og scenekunst med internasjonale- og lokale stjerner.

Stormen Konserthus åpnet dørene i 2014 i en berømt arkitektur i Kulturkvartalet. Konserthuset råder over fem scener, og har hvert år mer enn 110.000 gjester fordelt over ca. 700 aktiviteter.