Frist
15/09/2021

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Nordland

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Prosjekt
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Stormen Konserthus er Bodøs møteplass og smeltedigel, en produksjonsbase og en markant kulturdynamo. Konserthuset byr på et variert og bredt publikumstilbud innenfor musikk og scenekunst med internasjonale- og lokale stjerner.

Stormen Konserthus åpnet dørene i 2014 i en berømt arkitektur i Kulturkvartalet. Konserthuset råder over fem scener, og har hvert år mer enn 110.000 gjester fordelt over ca. 700 aktiviteter.Kalender

Jubileumskonsert – Schola 60 år!

15/06/2024 Kl. 17.00

Oslo

Irsk søndagskonsert med Caraid

16/06/2024 Kl. 15:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Produsent for barn, unge og lokal kultur, 3-årig prosjektstilling

Stormen Konserthus

Vil du være en del av hjertet i Stormen Konserthus?

Stormen Konserthus søker en produsent for aktiviteter rettet mot barn, unge og lokal kultur. Med bakgrunn i økt oppdragsmengde frem mot 2024 har vi behov for en midlertidig økning av vår kapasitet. Dette er en 3-årig prosjektstilling i 100 %, ved  konserthusets avdeling for Program og utvikling.

Produsenten vil få en spesiell rolle med å realisere konserthusets ambisjon om et bredt og inspirerende kvalitetstilbud til Stormens unge gjester i vår satsing frem mot Bodø2024.

Det forventes et tett samarbeid med kollegaer og andre aktører i Bodø om for å skape et sprudlende, inkluderende og lærerikt kulturtilbud, herunder å bidra til gjennomføring av en rekke større prosjekter frem mot Bodø2024.

Kan du bidra med engasjement og teknisk kompetanse til å fylle vår rolle som hovedarena under det europeiske kulturhovedstadsåret, Bodø2024?

Da er dette stillingen for deg!

Viktigste arbeidsoppgaver:

 • Bidra til den overordnede planleggingen og programmeringen i Stormen Konserthus
 • Bidra til fortsatt utvikling av konserthusets samlede profil, og til utviklingen av kunstneriske prosjekter og publikumsopplevelser
 • Ansvar for at konserthuset bidrar til at Bodø får et bredere kvalitetsbevisst kulturtilbud rettet mod barn, unge og familier
 • Ansvar for at konserthuset bidrar til å løfte frem Bodøs lokale kultur
 • Rådgivning om utleie til arrangører og samarbeidspartnere
 • Dialog og forhandling av avtaler og utarbeidelse av forslag til kontrakter og tilbud
 • Prosjektleder for individuelle produksjoner. Ansvar for å koordinere alle faser av den enkelte aktivitet, herunder budsjett- og ressursfordeling, planlegging, gjennomføring, avslutning og evaluering
 • Lede og gjennomføre produksjonsmøter og evalueringer
 • Intern og ekstern distribusjon av prosjektinformasjon

Kvalifikasjoner

Vi forventer at du:

 • Kan dokumentere høyere utdanning på høyskole-/universitetsnivå, som kombinerer bedriftsøkonomiske og kunstneriske fag
 • Har solid kunstfaglig bakgrunn fra det profesjonelle kunstfeltet
 • Kan bidra med erfaringer fra tidligere arbeid med kunstnerisk produksjon, programmering og utvikling
 • Har erfaring fra arbeid med internasjonale samarbeidsprosjekter
 • At du har kan utrykke deg muntligt og skriftligt på norsk og engelsk

Søkere som kan dokumentere både administrativ og kunstnerisk erfaring foretrekkes.

Personlige egenskaper

Den nye produsenten skal ha gode samarbeidsevner. Som produsent og prosjektleder kreves det at du er i stand til å kommunisere godt og effektivt med publikum, brukere, kunstnere, samarbeidspartnere, kollegaer, tilskuddsytere og øvrige avdelinger i konserthuset.

Har du spørsmål om stillingen?

For spørsmål eller ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med direktør i Stormen Konserthus, Rasmus Adrian tlf. 45 51 44 91 eller e-post rasmus.adrian@stormen.no.

Søknad, CV og vedlegg sendes via lenke på denne siden. Har du spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20

Annet

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju, og personlig egnethet vil inngå i vurderingen.

Lønn etter tariffavtale.

Arbeidsplassene i Bodø kommune skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.

Ved første gangs ansettelse gjelder en prøvetid på 6 måneder.

For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Det gjøres oppmerksom på at søkerens navn kan bli offentliggjort, selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på søkerlisten.

Frist
15/09/2021

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Nordland

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Prosjekt
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Stormen Konserthus er Bodøs møteplass og smeltedigel, en produksjonsbase og en markant kulturdynamo. Konserthuset byr på et variert og bredt publikumstilbud innenfor musikk og scenekunst med internasjonale- og lokale stjerner.

Stormen Konserthus åpnet dørene i 2014 i en berømt arkitektur i Kulturkvartalet. Konserthuset råder over fem scener, og har hvert år mer enn 110.000 gjester fordelt over ca. 700 aktiviteter.