Frist
26/05/2021

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Engasjement
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Den Norske Opera & Ballet (DNO&B) er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon. I 2018 var det totale besøkstallet 377.000, hvorav 289.000 besøkende på forestillinger og 88.000 deltakere på formidlingsaktiviteter. Driftskostnadene for 2018 var på 784 mill NOK, hvorav statstilskuddet utgjør 625 mill NOK. DNO&B er en stor og mangfoldig arbeidsplass med 640 medarbeidere fra 40 ulike nasjoner fordelt på 40 ulike yrkesgrupper.Kalender

La Bohème

17/04/2024 Kl. 19:00

Viken

EYOLF DALE TRIO

17/04/2024 Kl. 20:00

Vestland

Legg til arrangement
Se alle

Videoprodusent

Den Norske Opera & Ballett

Nasjonaloperaen søker visuell historieforteller

Opera er kommunikasjon i lyd og bilde. Vi søker etter en dyktig person som kan hjelpe oss å fortelle historiene om å skape opera gjennom lyd og bilde – på film og foto – til ett års engasjement i 100 % stilling.

Videoprodusenten blir en del av Nasjonaloperaens hverdag: i øverom og på prøvesaler, i verksteder, kontorer og på scenen. Du blir også en del av et tverrfaglig kommunikasjonsteam. Sammen formidler vi prosessene fra idé til scene og forteller om livet på innsiden av Operaen ut til et bredt publikum.

Du lager videoprodukter som fanger essensen i den enkelte forestilling, intervjuer som går under huden på kunstnerne, reportasjer som viser hvordan en opera blir til, og minidokumentarer som viser den kreative prosessen fra A-Å. Du kan levere raskt og godt i film- og fotoformater tilpasset våre nettsider, nyhetsbrev og sosiale medier. Du er nysgjerrig og finner spennende historier og vinklinger. Du har et kvalitetsbevisst blikk, en skarp linse og et musikalsk øre. Du er selvstendig, initiativrik og setter pris på tilbakemeldinger. Du liker at det skjer mye, kan jobbe raskt og takle perioder med høyt arbeidspress. Du bidrar også inn i arbeidet med å utvikle andre medarbeidere på videoområdet.

Vår nye medarbeider må ha følgende kvalifikasjoner

 • Arbeidserfaring med å planlegge, filme, klippe og publisere videomateriell
 • Arbeidserfaring med å planlegge og gjennomføre intervjuer
 • God forståelse for og erfaring med sosiale medier
 • God musikalitet og en tydelig estetisk sans
 • Gode samarbeidsevner og sosial smidighet
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk
 • Engasjement, nysgjerrighet og interesse for opera

Vi ber om at du legger ved arbeidsprøver på foto og video i ulike formater.

Vi kan tilby

 • Spennende og variert arbeid i en organisasjon i stor utvikling og alltid med en premiere rundt neste hjørne
 • Stor grad av selvstendighet i arbeidet
 • Pensjons- og gruppelivsforsikring
 • Stillingen lønnes etter tariffavtalen mellom DNO&B – Creo/FTS/NTL/NLL/NITO

Informasjon

Tiltredelse snarest.
Spørsmål om stillingen kan rettes til dramaturg Hedda Høgåsen-Hallesby på telefon: 930 34 924, eller e-post: hhh@operaen.no.

Den Norske Opera & Ballett ønsker å stimulere til et godt arbeidsmiljø preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at Den Norske Opera & Ballett har offentlige søkerlister.

Frist
26/05/2021

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Oslo

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Engasjement
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Den Norske Opera & Ballet (DNO&B) er landets største musikk- og scenekunstinstitusjon. I 2018 var det totale besøkstallet 377.000, hvorav 289.000 besøkende på forestillinger og 88.000 deltakere på formidlingsaktiviteter. Driftskostnadene for 2018 var på 784 mill NOK, hvorav statstilskuddet utgjør 625 mill NOK. DNO&B er en stor og mangfoldig arbeidsplass med 640 medarbeidere fra 40 ulike nasjoner fordelt på 40 ulike yrkesgrupper.