Frist
06/06/2021

Søknad leveres
post@arktiskfilharmoni.no

Område
Nordland

Stillingstype
Privat
Institusjon
Vikariat
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Arktisk Filharmoni er et orkester under utbygging. Musikergruppen i Bodø er per i dag en sinfonietta på 19 musikere, med én til to musikere per stemme. En stor del av den totale produksjonen er samproduksjoner med musikergruppen i Tromsø. En typisk konsertsesong inneholder et bredt repertoire som inkluderer kammermusikk, samtidsmusikk, symfonisk- og opera. Kalender

Sommerkonsert

25/06/2021 Kl. 18.30

Viken

Legg til arrangement
Se alle

Solo SLAGVERK m/pl.til pauker

Arktisk Filharmoni

Arktisk Filharmoni AS har ledig vikariat som solo slagverk m/pl.til pauker, arbeidssted Bodø.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Høyt kunstnerisk nivå.
  • Musikalsk allsidighet.
  • Gode samarbeidsevner og lederegenskaper.
  • Kunne identifisere deg med våre kjerneverdier RAUS, SPREK og SOLID.
  • Arbeidsspråk er norsk. Ved behov vil orkesteret kunne dekke deler av utgifter til språkkurs.

Tiltredelse: 1.august 2021
Lønn: Etter CREOs tariff for orkestermusikere i Arktisk Filharmoni (Bruttolønn NOK 593 885,- – NOK 662 373,- (avhengig av ansiennitet).
Sektor: Offentlig
Type virksomhet: Institusjon
Stillingstype: Vikariat, 5 måneder.
Omfang: Heltid 100%
Arbeidssted: Bodø. Stillingen har turnéplikt.

Søknadsprosedyre:

Søknad med CV og referanser sendes til post@arktiskfilharmoni.no.
Sammen med søknaden må søkerne sende et videoklipp, eller link til video (YouTube e.l.), med en musikalsk presentasjon av oppgitte orkesterutdrag. Detaljer finnes på www.arktiskfilharmoni.no. Innsendt bidrag vil også kunne føre til status som godkjent vikar i orkesteret.

Spørsmål om stillingen: Orkestersjef Geir Nordeng (geir@arktiskfilharmoni.no)

Vi gjør oppmerksom på at Arktisk Filharmoni AS har offentlige søkerlister. Kandidater som ønsker unntak for oppføring må begrunne dette i søknaden.

Om Arktisk Filharmoni AS

Arktisk Filharmoni AS er et offentlig eid aksjeselskap som ble stiftet i 2009. Vertskommunene Tromsø og Bodø eier 50 % hver. Selskapet er lokalisert i Tromsø og Bodø og har som formål å bygge opp og drive opera- og orkestervirksomhet i Nord-Norge av høy kunstnerisk kvalitet. Selskapet har en betydelig turnevirksomhet med konserter og operaforestillinger i hele Nord-Norge.

Organisasjonen mottar årlige tilskudd fra Kulturdepartementet, Tromsø kommune, Bodø kommune, Nordland fylkeskommune, Troms- og Finnmark fylkeskommune. Selskapet har for tiden 53 faste årsverk og engasjerer i tillegg årlig ca 300 eksterne ressurser.

Siden opprettelsen i 2009 har Arktisk Filharmoni blitt Nord-Norges største og mest aktive kulturinstitusjon. Virksomheten kjennetegnes ved svært gode kunstneriske resultater, høy aktivitet og god økonomi. Hvert år spilles ca. 200 konserter, og det veksles mellom ulike ensembleformater på fast basis. Det betyr at du i løpet av en sesong kan treffe orkesterets musikere i alt fra opera til mindre kammergrupper, via sinfonietta og kammerorkester, til fullt symfoniorkester. Orkesteret spiller fast i våre to byer Bodø og Tromsø, men har hele Nord-Norge og nordområdene som hjemmebane. Sjefsdirigent for symfoniorkesteret er Christian Kluxen. Kunstnerisk leder for kammerorkesteret er Henning Kraggerud. Kunstnerisk leder for sinfoniettaen er Tim Weiss.

Frist
06/06/2021

Søknad leveres
post@arktiskfilharmoni.no

Område
Nordland

Stillingstype
Privat
Institusjon
Vikariat
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Arktisk Filharmoni er et orkester under utbygging. Musikergruppen i Bodø er per i dag en sinfonietta på 19 musikere, med én til to musikere per stemme. En stor del av den totale produksjonen er samproduksjoner med musikergruppen i Tromsø. En typisk konsertsesong inneholder et bredt repertoire som inkluderer kammermusikk, samtidsmusikk, symfonisk- og opera. Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Rådgiver kultur

Agder fylkeskommune

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev