Frist
23/08/2020

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Nordland

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Prosjekt
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Bodø er kåret til Europeisk kulturhovedstad i 2024!

Vi er offensive, gode på samhandling og utvikler nye og smarte løsninger. Våre 4500 medarbeidere får det til å skje og utfører det lille ekstra – hver dag!

Aldri har Bodøfolk vært stoltere av byen sin, og aldri har det vært mer spennende å jobbe for Bodø kommune.Kalender

Opera for barna: Mozart som barn

23/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

PR og kommunikasjonssjef

Bodø2024 IKS

Vi søker etter deg som er god på å realisere pr og kommunikasjonsmål og har bred erfaring fra markedskommunikasjon og merkevarebygging.

Om Bodø 2024

Bodø er utpekt som Europeisk kulturhovedstad i 2024.

Bodø2024 IKS har som formål å øke Bodøs, Nordlands og landsdelens synlighet og tiltrekningskraft nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til å utvikle europeisk kultursamarbeid og dialog.

Bodø2024 skal planlegge, gjennomføre og evaluere Bodø som Europeisk kulturhovedstad 2024 – gjennom ett år med arrangementer og prosjekter formet i aktiv medvirkning med internasjonale, nasjonale, regionale og ikke minst lokale krefter. Les mer på: Bodø 2024

Om stillingen

I stillingen som PR og kommunikasjonssjef for Bodø 2024 vil du ha det overordnede ansvaret for å realisere målene for PR og kommunikasjon for Bodø 2024 – i tett samarbeid med direktørene, teamet og andre bidragsytere. Stillingen rapporterer til Direktør.

Ditt ansvar blir:

  • Merkevarebygging av Bodø 2024 og ARCTICulation
  • Utvikle og implementere markedsførings- og kommunikasjonsstrategi
  • Markedsføre programmet
  • Målrettet bruk av sosiale medier og digitale plattformer
  • Samarbeid med media og innsalg av saker
  • Nasjonal og internasjonal nettverksbygging
  • Lede teamet som skal bidra i arbeidet

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr en unik mulighet til å utvikle og påvirke kulturlivet i Bodø og Nordland. Prosjektet Europeisk kulturhovedstad skal bidra til å styrke et allerede levende kulturliv, og gi inspirasjon til både befolkningen og kulturfeltet i nord. Det skal også gi Europa en større kjennskap til den arktiske kulturen.

Du vil i tillegg ha noen spennende og fagnyttige reiser for å kunne følge opp det strategiske markedsarbeidet.

Hva må til for å lykkes i stillingen?

For å lykkes i stillingen må du ha relevant høyere utdanning, bred erfaring fra markedskommunikasjon og merkevarebygging. Du må også ha erfaring fra strategisk markeds- og kommunikasjonsarbeid, målrettet bruk av sosiale medier og samarbeid med media. Du har forståelse for kunstens og kulturens betydning i et samfunnsmessig perspektiv og ser hvordan det kan skape varige verdier i et samfunn.

Du har gode kommunikasjonsevner, og svært god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både og norsk og engelsk. Du har gode kontakter i norsk presse og gjerne også internasjonalt. For at Bodø 2024 skal nå sine ambisiøse mål, trengs det en person som kan muliggjøre ideer og prosjekter gjennom andre. Du har sterke relasjons- og samarbeidsegenskaper og evner å skape entusiasme og engasjement. Du er en utpreget lagspiller som gir teamet ditt gode rammer.

Annet

Ta gjerne kontakt med oss:

Direktør André Wallann Larsen, mobil: 977 06 158 eller e-post awlars@gmail.com
Rådmann Rolf-Kåre Jensen, mobil: 415 09 430 eller e-post rolf.kare.jensen@bodo.kommune.no
Anne-Lise Solås, mobil: 412 58 739 eller e-post als@bodo.kommune.no

Personlig egnethet vil bli tillagt stor betydning, og vi vurderer høyere relevant utdanning som en stor fordel. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Hos oss må du bruke vårt elektroniske søknadsskjema.

Vi oppfordrer deg til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.

Bodø2024 IKS er underlagt Offentleglova og opplysninger om søkere kan derfor bli offentliggjort. Hvis du ønsker å søke om unntak fra offentlighet, bes du opplyse om det i søknaden med din begrunnelse.

Dokumentasjon på utdanning og praksis skal ikke sendes inn, men legges fram i forbindelse med intervju. Dette gjelder også for interne søkere.

For alle stillinger gjelder de regler som går fram av lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Ved første gangs ansettelse i kommunen gjelder en prøvetid på 6 måneder.

Søknad, CV og relevante vedlegg sendes elektronisk via lenke på denne siden, «Søk stillingen». For spørsmål om utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post: kundeservice@jobbnorge.no

 

Frist
23/08/2020

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Nordland

Stillingstype
Offentlig
Institusjon
Prosjekt
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Bodø er kåret til Europeisk kulturhovedstad i 2024!

Vi er offensive, gode på samhandling og utvikler nye og smarte løsninger. Våre 4500 medarbeidere får det til å skje og utfører det lille ekstra – hver dag!

Aldri har Bodøfolk vært stoltere av byen sin, og aldri har det vært mer spennende å jobbe for Bodø kommune.