Frist
23/08/2020

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Viken

Stillingstype
Privat
Firma
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Kongsberg Jazzfestival har siden 1964 vært en av de ledende jazzfestivalene i Norge. Hvert år i starten av juli arrangeres mer enn 150 konserter av 700 frivillige for et mangfoldig og stadig økende publikum. Festivalen har som ambisjon å presentere musikk av høy kvalitet fra unge musikere til etablerte profesjonelle, fra intim- til arenakonserter, fra Barnival til Gulljazz. Kongsberg Jazzfestival ønsker å være en nyskapende og betydningsfull møteplass for norsk og internasjonal jazz. Festivalen skal kjennetegnes ved å være nytenkende, inkluderende og ta frivillighet og mangfold på alvor.Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Vår festivalsjef gjennom åtte år går av, og vi søker nå hans etterfølger.

Kongsberg Jazzfestival ønsker seg en inspirerende, samlende og erfaren leder. Vi er på jakt etter en visjonær og ambisiøs person med solide samspills- og kommunikasjonsferdigheter, med nettverk i og forståelse for kulturbransjen, og med engasjement for å videreutvikle Kongsberg Jazzfestival som en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Vår nye festivalsjef må ha evne til å motivere og skape engasjement i staben og i det store og viktige frivilligapparatet. Rollen krever også tett og god kontakt med næringslivet i regionen. Festivalsjefen må trives med utadrettet virksomhet, og bør ha erfaring med musikk og kulturbransjen samt myndighetskontakt.

Viktige egenskaper og ønsket erfaring:

  • Dokumentert erfaring fra ledelse av komplekse organisasjoner
  • Programmeringsforståelse innen musikk- og kulturbransjen
  • Engasjerende, inkluderende og motiverende lederstil
  • Stort nettverk og evne til å bygge relasjoner
  • Gode kommunikasjonsferdigheter
  • Strukturert, fleksibel og løsningsorientert
  • Robust, trygg og samlende

Høyere relevant utdanning er ønskelig, men ikke et krav. Relevant realkompetanse kan erstatte formell kompetanse.

Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rådgiver i Hodejegerne AS, Åsta Braathen, tlf. 989 01 025. E-post: braathen@hodejegerne.no.

Frist
23/08/2020

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Viken

Stillingstype
Privat
Firma
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Kongsberg Jazzfestival har siden 1964 vært en av de ledende jazzfestivalene i Norge. Hvert år i starten av juli arrangeres mer enn 150 konserter av 700 frivillige for et mangfoldig og stadig økende publikum. Festivalen har som ambisjon å presentere musikk av høy kvalitet fra unge musikere til etablerte profesjonelle, fra intim- til arenakonserter, fra Barnival til Gulljazz. Kongsberg Jazzfestival ønsker å være en nyskapende og betydningsfull møteplass for norsk og internasjonal jazz. Festivalen skal kjennetegnes ved å være nytenkende, inkluderende og ta frivillighet og mangfold på alvor.Stillinger

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev