Frist
15/06/2020

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Viken

Stillingstype
Privat
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside


Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

CIS er en privat internasjonal grunnskole, som tilbyr IBO programmet for 1. til 10. klasse. All undervisning unntatt norskfaget skjer på engelsk, og du blir en del av et spennende internasjonalt personal. Alle elever fra 2. klasse og oppover spiller et strykeinstrument; fiolin, cello eller kontrabass. Det er gruppeundervisning 3 timer i uken og 1 time med orkester.

Skolen har de siste årene vært blant de 10 beste skolene i Norge på nasjonale prøver. Vi søker etter en engasjert fiolinpedagog som ønsker å jobbe i et internasjonalt miljø med flotte kollegaer og elever, på en skole med utvidet tilbud i musikk, dans og drama. Vi tilbyr gode lønns- og arbeidsforhold, kursing og et stimulerende og lærerikt miljø i et moderne, fremtidsrettet skolemiljø.

Det er ikke krav om at man må være en sertifisert IB-lærer, CIS/IB vil tilby og legge til rette for nødvendig opplæring og kursing.

Om arbeidsgiveren

CIS er en privat internasjonal grunnskole for 1. til 10. klasse. Vi tilbyr både PYP- og MYP-programmet og følger internasjonale læreplaner. Et internasjonalt miljø både blant lærere og elever, et stimulerende undervisnings miljø, god tilgang på ressurser og moderne klasserom med iPads, Mac og digitale tavler. Vi har et godkjent utvidet tilbud i musikk, dans og drama.

Frist
15/06/2020

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Viken

Stillingstype
Privat
Institusjon
Fast
Heltid

Nettside