Frist
22/04/2020

Søknad leveres
peryngve1964@gmail.com

Område
Troms og Finnmark

Stillingstype
Privat
Firma
Fast
Heltid

Nettside


Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Daglig leder og festivalsjef

Vadsø jazzklubb / Varangerfestivalen

Vil du ha en av Nord-Norges mest spennende kulturjobber?

Vadsø jazzklubb søker ny daglig leder og festivalsjef for Varangerfestivalen – Finnmarks eldste og største festival.

Elsker du å samarbeide med mennesker, lage nye konsepter og bygge gode relasjoner? Brenner du for å skape ny musikk, nye prosjekter og nye opplevelser?
Har du i tillegg et driv og stor arbeidskapasitet? DA er du den riktige personen for oss!

Varangerfestivalen og Vadsø jazzklubb er en av Nord-Norges viktigste kulturinstitusjoner. I tillegg til festivalen driver klubben Kooperativet Kulturscene: en helårsscene (og nasjonal jazzscene) som er en av Nord-Norges mest aktive.

Jazzklubben har i dag 2 heltidsansatte: daglig leder og produsent. Som daglig leder har du totalansvaret for foreningen.

Du bør være vant til å ha mange baller i luften samtidig, du må være god på å sortere og holde frister, og aldri være redd for å måtte gjøre ting på en ny måte. Å jobbe med en festival er å måtte forholde seg til konstante endringer, og hele tiden være løsningsorientert.

Det er store muligheter for nyskaping og innovasjon, hvilket alltid er ønskelig i denne bransjen. Du må ha fokus på økonomisk styring og være ryddig i forhold til søknader og rapportering av midler. Daglig leder rapporterer jevnlig til styret i Vadsø jazzklubb.

Å lede Varangerfestivalen er også å være en samfunnsaktør. Festivalen har med årene blir svært viktig i lokalsamfunnet og i regionen. Som leder for festivalen må du være vant til å håndtere media og kunne delta i den kulturpolitiske debatten.

Festivalen er også et knutepunkt for store frivillige ressurser, både gjennom festivalens stab, men også de rundt 200 frivillige som jobber under festivaluken. Her er det viktig at festivalsjefen er god til å jobbe med mennesker og klarer å skape relasjoner som gjør at den enkelte vil bidra inn i festivalen.

Har du alt dette? Da er du klar for å ta Varangerfestivalen og Vadsø jazzklubb inn i fremtiden og du bør søke! Stillingen er et åremål på 4 år med mulighet for forlengelse.

Tiltredelse 1.september 2020 eller etter nærmere avtale.
Lønn etter avtale.

Søknad m/cv og referanser sendes til styreleder Per Yngve Christensen peryngve1964@gmail.com.

For ytterligere opplysninger ta kontakt med styreleder Per Yngve Christensen (mob. 40873501, email: peryngve1964@gmail.com) eller daglig leder Robert Lundgren (mob. 45117261, email: robert@varangerfestivalen.no)

Frist
22/04/2020

Søknad leveres
peryngve1964@gmail.com

Område
Troms og Finnmark

Stillingstype
Privat
Firma
Fast
Heltid

Nettside