Frist
06/04/2020

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Vestland

Stillingstype
Privat
Firma
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Musikk-Miljø ble startet i 1987 og har over 30 år fartstid i musikkbransjen. Vi har et stort varesortiment i våre butikker. Hos oss finner du noter, musikklitteratur og lærebøker, stryke-, strenge og blåseinstrumenter og tilhørende rekvisita. Eget verksted. Pro Perc, vår spesialavdeling i Nygårdsgaten, har Norges største utvalg av trommer, slagverk, rytme- og perkusjonsinstrumenter, noter og lærebøker for slagverkere. Våre kunder er musikkorps, diri-genter, kommunale musikk- og kulturskoler, skoler, institusjoner, musikkhøyskoler, profesjonelle korps og symfoniorkestre, musikkfestivaler, profesjonelle musikere, musikklærere, musikanter og musikkinteresserte enkeltpersoner i hele Norge.Kalender

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

Spectro Duo – Trailblazers Tour

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

Legg til arrangement
Se alle

Butikk- og Salgsmedarbeider

Musikk-Miljø as

Vi søker for snarlig tiltredelse ny Butikkmedarbeider /Salgsmedarbeider

Vi ønsker deg som er kunnskapsrik, fleksibel og musikkengasjert. Du spiller et instrument og har samtidig forståelse for salg og markedsføring. Du trives i et hektisk miljø med positiv kundebehandling i butikken, på telefonen og via nettbutikken.

Arbeidsoppgaver

Salg og veiledning til kunder i butikk og i nettbutikk. Varebestillinger, varemottak og priskalkulasjoner. Oppdateringer på sosiale medier og på nettbutikken. Salg og oppfølging av våre engroskunder.

Ønskede kvalifikasjoner

Relevant utdannelse eller praksis innen musikk, salg og markedsføring. God forretningsmessig forståelse. Du er selvstendig, besluttsom og effektiv. Resultatorientert. Systematisk, strukturert og stabil. Omgjengelig og godt humør.  Evne til å ta initiativ og se muligheter. Takle flere oppgaver samtidig. Norsk og engelsk muntlig og skriftlig.

Hos oss må man kunne litt om alt og mye om noe.

Vi tilbyr

Varierte arbeidsoppgaver i et solid og spennende firma, med kjekke kolleger og godt arbeidsmiljø.

Lønn, betingelser og arbeidstid etter avtale.

Søknadsskjema finner du her.

Frist
06/04/2020

Søknad leveres
Søknadsskjema

Område
Vestland

Stillingstype
Privat
Firma
Fast
Heltid

Nettside


Om virksomheten

Musikk-Miljø ble startet i 1987 og har over 30 år fartstid i musikkbransjen. Vi har et stort varesortiment i våre butikker. Hos oss finner du noter, musikklitteratur og lærebøker, stryke-, strenge og blåseinstrumenter og tilhørende rekvisita. Eget verksted. Pro Perc, vår spesialavdeling i Nygårdsgaten, har Norges største utvalg av trommer, slagverk, rytme- og perkusjonsinstrumenter, noter og lærebøker for slagverkere. Våre kunder er musikkorps, diri-genter, kommunale musikk- og kulturskoler, skoler, institusjoner, musikkhøyskoler, profesjonelle korps og symfoniorkestre, musikkfestivaler, profesjonelle musikere, musikklærere, musikanter og musikkinteresserte enkeltpersoner i hele Norge.