Time

Time tror på Stargate

Magasinet Time trekker fram det norske produksjonsselskapet Stargate som et av fem selskap for framtida. «Stargate gjør Norge til det neste store stedet for pop», skriver Time.

Kalender

Stargate har drevet skrevet låter og produsert for internasjonale storstjerne som Billie Piper, S Club 7, 5ive, Sisqo, Mariah Carey, Angie Stone, En Vogue og Cleopatra. Førstnevnte endte sågar på toppen av singellistene i Storbritannia med en låt laget av trønderne Mikkel S. Eriksen, Hallgeir Rustan og Tor Erik Hermansen.

– Jeg har ikke sett artikkelen selv, men det er jo morsomt for oss å få en reportasje i et så prestisjefylt blad, sier Eriksen til Adresseavisen ifølge Nettavisen.

I Time blir Stargate trukket fram sammen med to svenske, en finsk og en engelsk produsent. «Stargate gjør Norge til det neste store stedet for pop. Artister går til nordboere for å finne listetoppende låtskrivere», skriver Time.

Stargate arbeider for tiden som låtskrivere og produsenter for engelske Hear’Say, som er med i den engeslek utgaven av tv-serien Popstars. Den siste Multicyde-singelen «A Better Day» er også et produkt Stargate har jobbet med, men internasjonale navn er mest interessante for selskapet.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.