Mikal Telle

Telle for tomme saler på Midem

Klubbmusikken, som er blant Norges fremste musikkeksport-artikler, ble altså det minst besøkte innslaget på den norske satsingen i Midem i år. Illumination, Mikal Telle og DJ Annie er alle tunge navn som skulle vise den internasjonale musikkbransjen hvor elektro-skapet skulle staa. I stedet måtte de spile for nesten tom sal. – Skuffende at vi ikke fikk vist oss frem, sier Mikal Telle til Ballade.

Kalender

Odd René Andersen med band på Hankø

04/12/2020 Kl. 21.00

Viken

Rikke Normann på Hankø

05/12/2020 Kl. 21.00

Viken

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Kreativt Mandagsmøte

07/12/2020 Kl. 14.00

Vestland

Live dj-settene på Club Martinez ble ingen stor suksess for den ellers så vellykkede norske satsingen Norway Now. Kremen av norsk klubbmusikk skulle presenters for den internasjonale bransjen, men i stedet valgte bransjefolket å tilbringe natten i hverandres selskap – i hotellbaren utenfor konsertlokalet. Verst gikk det ut over Illumination og Mikal Telle & dj Annie som på det verste spilte plater for tjue fremmotte.

— Det var mange som ikke kom inn. Vaktene stengte dørene to timer for arrangementet var ferdig, og dermed ble lokalet tappet for folk lenge før vi fikk kommet på, sier Mikal Telle, som er skuffet over at de ikke fikk vist seg frem for den internasjoanle bransjen.

— Det er klart av vi helst skulle ønsket at vi fikk til noe der, at livesettet ikke var helt bortkastet slik det ble nå. Men samtidig er vi ikke grinete for det. Dette er jo ikke akkurat det beste publikummet å spille for – en gjeng med femtiåringer som er mest opptatt av å drikke seg fulle og sjekke promodamer, sier Mikal som allikevel har fått utbytte av Midem-besoket.

— Jeg har fått snakket med mange folk og har fått mange tilbud, så Midem-besoket var sånt sett ikke forgjeves. absolut ikke forgjeves selv om vi spilte for tom sal.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev