Storås 2007

Storås: Årets festival

Festivalseminar i Steinkjer i helgen, der blant annet Årets festival ble kåret.

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

Festivalene i Norsk Rockforbund var i helgen samlet i Steinkjer til det årlige festivalseminaret. Steinkjerfestivalen var lokalt vertskap for 70 deltagere fra 24 festivaler, og på programmet sto foredrag, workshops, debatter og konserter.

— Kun fem festivaler melder om røde tall, så festivalsommeren må sies å være vellykket, heter det fra Norske Rockfestivaler.

Festivalkollegaene og -konkurrentene har siden det første festivalseminaret i 1998 kåret Årets festival og Årets plakat. Ny kategori i år var Årets nykommer (festival som har eksistert i tre år eller mindre)

Storås: Årets festival

Årets festival ble Storåsfestivalen i Trøndelag. Storåsfestivalen er opptatt av totalopplevelse for publikum: Musikk, camping, lokal mat, gjøgleri og kunstopplevelser.

Årets nykommer, årets plakat

Prisen for Årets nykommer ble delt mellom Granittrock og Hovefestivalen. Granittrock er en gratis og rusfri festival med fri aldersgrense i Groruddalen i Oslo. Hovefestivalen kom som en komet før årets festivalsommer og hadde et imponerende musikkprogram.

Årets plakat gikk til Trondheimsfestivalen Pstereo som også er ny av året.

Ærespris

For første gang delte Norske Rockfestivaler ut en Ærespris. Den gikk til Vikafestivalen (tidligere Sjonstock) i Mo i Rana for lang og tro tjeneste. Vikafestivalen har deltatt på alle festivalseminarene, nå det 10. i rekken, er viktige nettverksbyggere og flinke til å dele av kompetansen som de har bygd opp over mange år.

Norske Rockefestivaler er et fagråd for festivalmedlemmene i Norsk Rockforbund. På det årlige festivalseminaret møtes medlemmene for å utveksle erfaringer og kompetanse.
Festivalene i Norsk Rockforbund hadde i 2007 hjelp av ca 15.000 frivillige til å lage festival for ca. 500.000 besøkende.

Det er Norsk Rockforbund som melder dette i dag.

Stillinger

Professor/ førsteamanuensis i trombone

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev