Kiss That Frog

Stavangerband med USA-kontrakt

Etter resultatløse framstøt mot norske og svenske plateselskap har stavangergruppa Kiss That Frog skrevet kontrakt med det amerikanske plateselskapet Spaceark Records. Gruppa har deadline på sitt debutalbum 1. juli.

Kalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

Kiss That Frog kan takke internett for platekontrakt. Gruppa la ut sanger på nettsiden IUMA, og de vakte en amerikansk talentspeiders interesse. Han jobbet for selskapet Spaceark Records, tok kontakt med bandet i mars og en avtale ble undertegnet i mai.

– Selskapet er knyttet til ganske mange radiostasjoner og vil også annonsere platen på tv, sier Geir Ivar Lyster i Kiss That Frog til Stavanger Aftenblad.

Kiss That Frog har bundet seg til å sende et ferdig album til Spaceark før 1. juli. På sin side må plateselskapet selge et visst antall eksemplarer av plata i løpet av ett år, og får opsjon på et nytt år hvis de klarer. Spacearks sjef er hentet fra Capitol, og hovedkontoret ligger i Los Angeles.

Kiss That Frog består av Geir Ivar Lyster (keyboard/programmering), Sveinung Bore (trommer/perkusjon), Ørjan Kjos (gitar) og Elisabeth Sjuve (sang). Gruppa spiller pop med innslag av soul of funk, og albumet spilles inn i studioet til Gulleiv Wee og Inge Engelsvold.

Spaceark Records finner du her.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.