Stillbilde fra The Musical Slaves They Cant Stop You

Quart-ledelsen styrkes

Quart-festivalen har vokst kraftig de seinere årene. Nå har Toffen styrket organisasjonen, ved å ansette Cathrine Jacobsen som administrerende leder for festivalen.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

33-årige Jacobsen er i dag portalsjef for Sol.no og Kvasir.no, og tiltrer den nye stillingen i Quart-ledelsen 1. januar 2003.

— Jeg gleder meg til å komme i gang. Quart-festivalen må være en av vår tids mest spennende og utfordrende arbeidsplasser. Festivalen har vokst fra å være en happening for “menigheten” på begynnelsen av 90-tallet, til å bli Norges største og en av Nordens viktigste musikkfestivaler nå, ti år seinere, sier Cathrine Jacobsen til quart.no.

Jacobsen er utdannet journalist, og har tidligere vært innom både NRK og Dagbladets kulturavdeling.

— Mitt fag innen kultur er film. Men så skal jeg heller ikke ha noe som helst musikalsk ansvar i Quart Festivalen. Min jobb blir å avlaste Toffen Gunnufsen for administrative oppgaver, sier Cathrine Jacobsen til Fædrelandsvennen.

Noen programerklæringer ønsker hun ifølge quart.no foreløpig ikke å komme med, utover at hun tror festivalopplevelsen for publikum muligens kan utvikles når de ikke er på konserter

På spørsmål om høydepunktet på årets festival, er Cathrine imidlertid ikke i tvil:-David Bowie!

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev