Øyafestivalen (Foto: Steffen Rikenberg)

Øya kan vinne priser under European Festval Awards

Festivalen er på listen for både beste line-up og beste mellomstore festival.

Kalender

POING ALMOST CLASSIC – releasekonsert

06/03/2024 Kl. 19:00

Oslo

Musical Sanatorium

07/03/2024 Kl. 18:00

Viken

European Festval Awards holdes i Groningen i Nederland 13. januar 2016. De fleste prisene er publikumspriser og arrangørene har nå åpnet for at en kan gi sin stemme på nett.
Øyafestivalen er listet i kategoriene beste line-up og beste mellomstore festival.
– Det er en stor ære og inspirasjon å være på lista sammen med såpass mange sterke arrangører fra hele Europa. Øya er spesielt stolte over å ha blitt nominert for 2015-programmet, som både vi og publikum var svært fornøyde med, skriver festivalen i en pressemelding.
Det er mulig å stemme frem til 12. november. Stemmegivingen er vektet mot solgte billetter og kapasitet for at det skal jevne ut forskjell i størrelse og dekningsområde.
Nominasjonen er gjort av den europeiske musikkbransjen. Dette er tredje året på rad Øyafestivalen er nominert i kategorien beste line-up. I fjor var festivalen også nominert i kategoriene Beste grønne festival og Artistenes favorittfestival, uten å få med seg noen pris.
Øyafestivalen tok hjem sin eneste pris i prisutdelingens historie i 2009. Da vant Øyafestivalen i klassen Beste grønne festival.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.