Åge Aleksandersen

Nye nettsider hos Norske Gram

Det Trondheimsbaserte plateselskapet Norske Gram har oppdatert hjemmesidene sine kraftig. Sidene ble relansert klokken tolv tirsdag 29. august, og er blitt både brukervennlige og informative.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Norske Gram har i flere år vært et av de ledende norske plateselskapene innen populærmusikk. Selskapet har mange folkekjære artister i stallen, og representerer et bredt utvalg av stilarter. De fleste av selskapets egne artister er norske, men det finnes også utenlandske innslag.

Blant artistene man nå kan lese nærmere om på de nye nettsidene, finner vi bl.a. Adamseplene, Björn Afzelius, Claudia Scott, DDE, Hans Rotmo, Gil Edwards, Nidarosdomens Guttekor, Olsen Brothers, Oslo Gospel Choir, Postgirobygget, Soda, Terje Tysland, Tom Pacheco og Steinar Albrigtsen, Too Far Gone og Åge Aleksandersen.

De nye sidene er utviklet av 1000 & 1, og inneholder bl.a. nyheter om turneer og plater. Det finnes videre et passordbeskyttet område for forhandlere og presse, samtidig som leserne kan stemme på sine egne Norske Gram-favoritter gjennom tidene. Den listen toppes for øyeblikket av DDE med sitt album ”Jippi” fra i år, mens Åge Aleksandersens ”Solregn” fra 1989 ligger på annenplass. På tredjeplass finner vi Trondheimsbandet Adamseplene med ”.no” fra 1999. Lenken til de nye nettsidene finner du her.

Stillinger

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev