Eminem

Ny musikk via telefonen

Schibsted Telecom og Universal Music går sammen om å lansere en ny musikktjeneste: Fra midten av juni kan svenskene høre ny musikk fra Universal-artister som Eminem via telefonen, flere uker før musikken når platebutikkene. Norge kan følge etter i 2002.

Kalender

Opera for barna: Mozart som barn

23/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

New York? New York?! Here we go again

25/05/2024 Kl. 17:00

Oslo

Operapub på Grønland Boulebar

25/05/2024 Kl. 19:00

Oslo

Telefontjenesten blir i første rekke tilbudt via Aftonbladet og Aftonbladet.se og vil være operativ fra midten av juni, skriver Puls.no.

Tjenesten skal testes ut over en seksmåneders periode og vil fungere via alle typer telefoner.

— Mange tror at denne tjenesten ligger langt inn i framtida, men vi vil ikke vente. Vi har merka oss en stor etterespørsel etter denne typer musikktjenester, derfor vil vi allerede nå gi kundene våre muligheten til å å høre på den nyeste musikken i telefonen, skriver Hördur Bender i Schibsted Telecom/Inpor i en pressemelding.

Tjenesten kommer ikke til å bygges ut i Norge i år, men etter en evaluering ved nyåret står det norske markedet for tur. I Sverige vil tjenesten koster 4,55 svenske kroner per minutt.

50 prosent av Schibsted Telecoms 300.000 betalende kunder på mobile tjenester i Sverige etterspør flere underholdningstjenester.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.