Publikum foran orange scene på Roskildefestivalen i Danmark – i et normalår.

Ny internasjonal label fra Norge

Trust Me Records er et nytt norsk plateselskap. Selskapet vil ha en utpreget alternativ rock-profil, noe som kanskje ikke overrasker når vi avslører at den erfarne Petre-musikkjournalisten Marit Karlsen står bak initiativet. Det ferske selskapet har alt sikret seg internasjonal distribusjon.

Kalender

Glogerfestspillene: Klassisk fra dA til nÅ

28/01/2022 Kl. 18:00

Viken

Glogerfestspillene: Festkonsert

28/01/2022 Kl. 20:00

Viken

Glogerfestspillene: Med egne ord

28/01/2022 Kl. 09:30

Viken

Glogerfestspillene: Vox Humana

29/01/2022 Kl. 17:00

Viken

Trust Me Records har akkurat inngått en avtale med det velrenommerte distribusjonselskapet Pinnacle Records for Storbritannia. Trust Me og Poptones er de seneste labelene som Pinnacle har knyttet til seg, noe som innebærer at Marit Karlsen befinner seg i særdeles godt selskap. Poptones er nemlig den nye storsatsingen til Alan McGee, som sa farvel til den legendariske britiske labelen Creation Records i fjor.

Første utgivelse fra New York
Trust Me Records drives av Marit Karlsen, som gjennom en årrekke har tatt seg av Roxrevyen Tirsdag på NRK Petre. Trust Me Records’ første utgivelse er med Laptop fra New York, som i følge presseskrivet ble snappet opp fra store Island Records og Wall Of Sound i sommer, ”etter 16 måneder med rørete byråkrati”. Trust Me Records slipper Laptops debutalbum allerede 16. oktober med releaseparty i London. Platen har fått tittelen ”Opening Credits”, og innheholder bl.a. debutsingelen ”End Credits”, som i internasjonal presse har blitt omtalt som en av 90-tallets beste singler.

Trust Me Records omtaler seg som det første norske uavhengige plateselskapet med bred internasjonal distribusjon for alternativ populærmusikk. I Norge distribueres Trust Me Records av Voices Of Wonder, mens en annen aktør vil ta seg av distribusjonen i Europa.

Også norske artister
Det blir releaseparty for Laptop-albumet i London i andre uke i oktober. ”Opening Credits” vil slippes 6. november i Norge, mens Laptop vil opptre i Oslo 18. november. I denne forbindelse vil Laptop også gjøre en opptreden på internett.

Marit Karlsen forteller til Ballade.no at det etter hvert også vil komme norske artister på det nye plateselskapet. Planene for disse utgivelsene vil ikke bli offentligjort før nærmere jul, men hun lover høy aktivitet i det neste året.

I følge pressemeldingen fra Voices Of Wonder og Trust Me Records er Marit Karlsen for øvrig bare den tredje kvinnen i verden med et slikt selskap. Websidene til Trust Me Records finner du her, så snart de lanseres

Stillinger

Produsent

Foreningen Oslo Sinfonietta og Cikada

Produsent / Arrangementssjef

Grieg in Bergen Int Festival

Musikkfaglig medarbeider

Musikk I Skolen

Festivalsjef/ kunstnerisk leder

Riddu Riddu Festivála

Universitetslektor i gehørtrening

Norges musikkhøgskole (NMH)

Country Manager

Musikkundervisning Norge AS

PR & Markedsansvarlig

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Solo OBO Bodø

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this