Dødheimsgard live

Norsk metal-inferno i påsken

Dødheimsgard, Behemoth og Vintersorg er blant høydepunktene når Infernofestivalen arrangeres for andre gang i Oslo påskehelgen 29. og 30. mars neste år. Med over 20 band på plakaten fra hele den norske metal-scenen håper arrangørene å trekke til seg metal-fans fra hele verden.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

— Infernofestivalen er en unik sjanse for metal-fans fra hele verden til å se hele den norske metal-scenen på hjemmebane. Dessuten får norske band vist seg frem i en fin sammenheng. Jeg håper å gjøre dette til en ny, norsk metal-tradisjon, sier arrangør Jens Fredrik Ryland i en pressemelding.

Foreløpige, konsertklare navn er Dødheimsgard, Behemoth og svenske Vintersorg (vokalist Vintersorg er også å finne i norske, Alarm-nominerte Borknagar), men arrangøren lover over tjue band på plakaten i god tid til påske. De største trekkplastrene vil bli lansert 18. januar på Infernofestivalens kick off party. Da vil også prisen «Special Norweigan Metal-Personality awar» deles ut.

— Norsk metal befinner seg i verdenstoppen. Nå er det på tide at vi får egen festival der vi kan vise fram det beste fra den norske scenen, avslutter Ryland.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev