Dødheimsgard live

Norsk metal-inferno i påsken

Dødheimsgard, Behemoth og Vintersorg er blant høydepunktene når Infernofestivalen arrangeres for andre gang i Oslo påskehelgen 29. og 30. mars neste år. Med over 20 band på plakaten fra hele den norske metal-scenen håper arrangørene å trekke til seg metal-fans fra hele verden.

Kalender

Karethe Eriksen // Hos Solveig

31/10/2020 Kl. 19.00 og 21.30

Viken

Opera for Kidsa – OPERA

01/11/2020 Kl. 14.00

Innlandet

Popquiz på Røverstaden

02/11/2020 Kl. 19:00

Oslo

— Infernofestivalen er en unik sjanse for metal-fans fra hele verden til å se hele den norske metal-scenen på hjemmebane. Dessuten får norske band vist seg frem i en fin sammenheng. Jeg håper å gjøre dette til en ny, norsk metal-tradisjon, sier arrangør Jens Fredrik Ryland i en pressemelding.

Foreløpige, konsertklare navn er Dødheimsgard, Behemoth og svenske Vintersorg (vokalist Vintersorg er også å finne i norske, Alarm-nominerte Borknagar), men arrangøren lover over tjue band på plakaten i god tid til påske. De største trekkplastrene vil bli lansert 18. januar på Infernofestivalens kick off party. Da vil også prisen «Special Norweigan Metal-Personality awar» deles ut.

— Norsk metal befinner seg i verdenstoppen. Nå er det på tide at vi får egen festival der vi kan vise fram det beste fra den norske scenen, avslutter Ryland.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Kommunikasjonsrådgiver

Artistorganisasjonen GramArt

Daglig leder

Kultur Vest AS

Førsteamanuensis II i klarinett

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis i musikkvitenskap

NTNU – Institutt for musikk

Kulturhusleiar

Sogndal kulturhus

Salgs- og publikumsansvarlig

Arktisk Filharmoni

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev