Xploding Plastix

Norge i farten

Denne uken ble Xploding Plastix-albumet «Amateur Girlfriends Go Proskirt Agents» (Beatservice) sluppet i England, og responsen fra presse og radio har vært bortimot formidabel. I Tyskland vekker label-kamerater Mind Over MIDI til dels stor oppsikt. Også storselgende Röyksopp kan vise til glitrende kritikker i utlandet – deriblant i den store musikkavisen NME, som for godt mål omtaler Norge som «det nye Frankrike».

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

«Meldody A.M.», som fremdeles ligger høyt på de norske albumlistene, får åtte av i alt ti mulige poeng i anmeldelsen i den britiske musikkavisen. «Røyksopp er like ustoppelige som et snøskred», sier NME, og forkynner i den anledning nok en gang at Norge er et av de mest spennende produsentene av musikk om dagen.

Xploding Plastix kan vise til nøyaktig samme karakter som Röyksopp i bladet Future Music, som kaller musikken deres «annerledes og spennende.» Hos International DJ får Xploding Plastix 4 av 5 stjerner, mens det blir 4 av 6 i DJ Magazine, 8 av 10 i Wax, og 4 av 5 i The Fly. Men også her hjemme får duoen bra med oppmerksomhet: Under den påbegynte Studentuka i Trondheim er Xploding Plastix selve ukebandet, og spiller derfor tre kvelder på rad. Nærmere bestemt i kveld, onsdag og torsdag.

Xploding Plastix slipper ellers den nye singelen «Behind The Eightball» på Beatservice 22. Oktober, og er dessuten aktuelle med et eksklusivt spor på Beatservice-samlealbumet «Arctic Circles 3», som ellers også byr på spor med blant annet Flunk, Röyksopp, Slowpho, Kolar Goi, Upper Rooms, Circular , Sketch, Information, Kim Hiorthøy og Mind over MIDI.

Nettopp Mind Over Midi ser ut til å være sikret stor oppmerksomhet når deres «Project 3» straks slippes i Tyskland. Albumet har blitt meget godt mottatt i tysk radio og presse, og er alt kåret til «CD des Monats» i Keyboards. Også magasiner som De:Bug («Finde ich SUPER»), The Soul («Ungewöhnlich und gut») og Westzeit («Deine Skandinavien-Connection, Mann – klasse») har alt grepet til godordene, mens flere anmeldelser er på vei. 

Stillinger

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev