Maria Refsland og Synneva Gjelland i Olivias Rekorder

Mistenker lovbrudd i Kollen

Kollenfest undersøkes for brudd på aksjeloven.

Kalender

Rihanna skal ha fått nærmere 12 millioner kroner for sin opptreden på sommerens Kollenfest, men ifølge Dagens Næringsliv hadde arrangørselskapet Air Oslo bare drøye 100 000 kroner i egenkapital ved nyttår.
Dagens Næringsliv melder at selskapet riktignok fikk 13 millioner kroner sprøytet inn fra blant annet Airs andre festivaler Rått og Råde og Døgnvill, men at Kollenfest likevel gikk konkurs med et underskudd på 25 millioner kroner i september.
Les også: [link id=67997 title=»– Melastøtte med føringer«]
Bobestyrer i Air Oslo, Siv Sandvik, sier til avisen i dagens papirutgave at aksjeloven påbyr selskapers styrer å sørge for at de har nok egenkapital, og at de plikter å gjøre noe med det dersom det ikke er tilfellet.
— Bostyret ønsker derfor å vurdere nærmere hvorvidt det foreligger mulig erstatningsansvar for styrets medlemmer som følge av brudd på aksjelovens bestemmelser om krav til egenkapital og tiltaksplikt i denne forbindelse, sier Sandvik til avisen.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Førsteamanuensis i klaver

Norges musikkhøgskole (NMH)

Innholdsprodusent digital formidling

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Ung i Kor Nord

Kommunikasjonssjef

Stormen Konserthus KF

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev