Skjermbilde fra nettsamtale mellom Miriam Nabunya, håndballspiller og mental trener Anja Hammerseng-Edin og publikum

MFO og Inferno fortsetter samarbeidet

Musikernes fellesorganisasjon forblir hovedsamarbeidspartner på Inferno i tre nye år. – MFO har relevante tjenester for både etablerte artister og den nye generasjonen av norske rockemusikere som er på Inferno, sier Heidi Remmen i metalfestivalen.

Kalender

AVLYST: Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

AVLYST: Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Inferno Metal Festival og Musikernes fellesorganisasjon (MFO) viderefører samarbeidet og har inngått avtale for 2007, 2008 og 2009.

Inferno Metal Festival er en av verdens ledende ekstremmetal-festivaler, og arrangeres i Oslo hver påske på Rockefeller og John Dee.

Datoer for årets festival er torsdag 5. april (Skjærtorsdag), fredag 6.april (Langfredag) og lørdag 7. april (Påskeaften.) Årets headliner artister inkluderer bl.a. de norske legendene Immortal, og internasjonale størrelser som Moonspell (Portugal) og Dark Funeral (Sverige.) Festivalprogrammet vil i sin helhet offentliggjøres på Kick off party på John DEE lørdag 3.februar.

Musikernes fellesorganisasjon er Norges største fagforbund for musikere, artister og musikkprodusenter. Musikernes fellesorganisasjon er tilsluttet Landsorganisasjonen i Norge (LO).

Heidi Remmen, koordinator i Inferno Metal Festival, sier følgende om samarbeidet:

— Vi ser frem til å fortsette samarbeidet med MFO. Inferno har en stor andel norske musikere både som opptredene artister og som publikummere foran scenen. MFO har relevante tjenester for både etablerte artister og den nye generasjonen av norske rockemusikere som er på Inferno.

I følge forbundsleder Arnfinn Bjerkestrand i Musikernes fellesorganisasjon er det naturlig at MFO viderefører samarbeidet med Inferno:

— Inferno samler rockeinteresserte fra hele landet, og er blitt et årlig samlingspunkt for artister av metalmusikk. For oss er det viktig å treffe artistene der de er og bistå med vår kompetanse.

Anders Odden, som både er musiker og MFO-prosjektarbeider, uttaler:

– Etter en meget vellykket tilstedeværelse og musikk konferanse på Inferno i 2006, er det en glede å fortsette samarbeidet. Med dette får Inferno et faglig innhold som en mer profesjonell musikkbransje trenger. Black metal er Norges bidrag til popkulturen, og vi ser frem til nok en innholdsrik påske.

Inferno og MFO videreutvikler nå felles aktiviteter for å kunne bistå norske rockemusikere fremover, heter det avslutningsvis i pressemeldingen Ballade har mottatt.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev