GramArt kursplakat08

Kurs i å turnere

Under tittelen «The business of touring” inviterer GramArt til kurs med Martin Atkins. Kurset er gratis og arrangeres i en rekke norske byer.

Kalender

Operapub på Røverstaden

27/10/2021 Kl. 19:00

Oslo

Ensemble Allegria og Oslo Kammerakademi

30/10/2021 Kl. 14.00

Oslo

Lørdagsopera 30. oktober

30/10/2021 Kl. 15:30

Oslo

I disse dager er live-markedet blitt den viktigste inntektskilden for de fleste norske artister. Hvordan kan man, gjennom å turnere, bygge sin karriere som artist?

Det er GramArt som stiller spørsmålet, og i sin pressemelding skriver de videre:

Når man turnerer internasjonalt finnes det en mengde fallgruver og myter. Hvilke transportmidler bør velges, hvordan forberede turnéen på best mulig måte, hva trengs egentlig av crew og produksjon, hvordan jobbe strategisk for å bygge fanbasen, hvordan optimere live-showet, og hvordan markedsføre bandet og turnéen på en best mulig måte gjennom web, street-teams og materiell. Dette er noen av temaene som belyses når Martin Atkins holder kurs i Norge.

GramArt, i samarbeid med de regionale kompetansesentrene, har den glede av å invitere til kurs i de største norske byene med legendariske Martin Atkins. Han er en legende med lang fartstid bak seg som trommis i anerkjente band som Killing Joke, Ministry, Pigface og ikke minst Public Image Ltd hvor han bla. spilte med selveste John Lydon (bedre kjent som Johnny Rotten) m.fl. Martin Atkins eier og driver plateselskap og studio, i tillegg til at han underviser ved Columbia University i Chicago i faget «The business of Touring». Han er en svært populær gjesteforeleser som reiser rundt i hele verden og underviser. I fjor ga han ut den anerkjente boken «Tour:Smart, the business of touring» hvor han har samlet egne og andres erfaringer om turnering og det å «breake» et band.

Når vi først har fått mulighet til å få Martin Atkins tilbake til Norge, har vi ønsket å gjøre kurset tilgjengelig for flest mulig. Seminaret vil derfor være gratis i samtlige byer.

Tider:

Oslo: Tirsdag 25.03.08

Kristiansand: Onsdag 26.03.08
I samarbeid med Kristiansand Rock City

Stavanger: Torsdag 27.03.08
I samarbeid med STAR

Bergen: Fredag 28.03.08
I samarbeid med BRAK

Trondheim: Lørdag 29.03.08
I samarbeid med Rockforum og FARK

For mer informasjon se www.gramart.no, under kurs i hovedmenyen.

Påmelding:

Oslo: line@gramart.no
Kristiansand: kjetil@rock-city.no
Stavanger: leder@stavangerrock.no
Bergen: martin@brak.no
Trondheim: dina@rockforum.no

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev