Gunnar Hordvik

Hordvik samler troppene

– Jeg skal ha med de fleste som jobbet i Norske Gram, sier Gunnar Hordvik til Ballade om livet med sitt nye plateselskap etter det brutte samlivet med EMI. Akkurat nå forhandler den tidligere Norske Gram-sjefen med EMI om sitt sluttvederlag og hvilke artister han kan ta med seg over.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Norwave er arbeidsnavnet på den tidligere Norske Gram-sjefens nye selskap. Men han ønsker ikke å bekrefte hvorvidt det blir navnet på det nye selskapet hans. – Det er et navn jeg allerede hadde registrert og som også er medlem av FONO, men jeg utelukker ikke at det kan bli det navnet vi bruker, sier Gunnar Hordvik.

På spørsmål om hvor mye han får i sluttvederlag fra EMI sier Hordvik at han ”ikke har peiling på det,” fordi det er noe han fortsatt forhandler med EMI-ledelsen om. Andre faktorer som de også forhandler om er hvilke artister som kan bli med fra Norske Gram over til Hordviks nye selskap.

Blant Norske Grams artister er Soda, DDE, Terje Tysland og Åge Aleksandersen.

Hordvik, som senest jobbet som ansvarlig for Norske Grams artister & repertoar, og også hadde overoppsynet med promotion og eksport av disse, sier til Ballade at han både vil jobbe med lokale artister og repertoar lisensiert inn fra utlandet.

Men akkurat hans egen posisjon i selskapet er ikke 100% bekreftet. – I første omgang skal jeg drive selskapet, men jeg vil ha med flere fast ansatte og personer på konsulentbasis. Jeg skal ha med de fleste som jobbet i Norske Gram, sier han.

I forbindelse med at EMI offentliggjorde sin nye struktur i Norge ble det klart at kun to personer skulle jobbe med Norske Gram og CMC: Stein Vanebo som daglig leder og med Ivar Glasø som salgsrepresentant.

Blant de som ble til overs etter omstruktureringen i EMI var Bengt Sæther (PR-ansvarlig/internasjonalt repertoar), Elin Hordvik (kontorsjef), Hege Strand (PR-medarbeider/norsk repertoar), Kari Thorvik (artistsjef) og Rolf Sørli (økonomidirektør).

At flere av de tidligere Norske Gram-ansatte blir med til Hordviks selskap er på hans eget initiativ. – Det har med å gjøre at det er de beste folka i platebransjen, sier han.

Og hovedsetet skal være i Trondheim, sier Hordvik: – Det er hele hovedhensikten. Det er mange som har meldt seg på artist- og eiersida den siste tiden, og de synes det er viktig at det finnes et stort plateselskap utenfor Oslo.

Stillinger

Vikariat som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Programmedarbeider

Safemuse – Safe Havens For Artists

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev