Savoy

HitAwards rammes av New York-terror

TV 2 velger å gjennomføre lørdagens HitAwards-show på tross av terroraksjonene i New York tirsdag. Men Savoy kommer ikke- og åpningen med en blodrød Manhattan-skyline som blikkfang endres.

Kalender

Kim, alle klokker

06/12/2020 Kl. 18.00

Oslo

Kreativt Mandagsmøte

07/12/2020 Kl. 14.00

Vestland

Cikada – Ultima 2020

19/09/2929 Kl. 16.00

Oslo

Opprinnelig skulle HitAwards-showet innledes med en dataanimert utgave av Manhattan-skyline og fly som sirkler rundt skyskraperne. Tv-reklame og et annonsebilag med den samme symbolikken, trekkes også tilbake.

— Åpningen blir uheldig etter det som har skjedd. Vi må avklare med sponsorene først, men vi gjør det vi kan for å stoppe bilaget og tv-spottene. Blodrøde skyskrapere gir for sterke assosiasjoner til tragedien. Vi vil ikke dytte dette opp i fjeset på folk nå, sier informasjonssjef Pål Hetland til Dagbladet.

Ekteparet Lauren og Paul Waaktaar-Savoy og deres to år gamle sønn bor på Manhattan. De er i god behold, men har avlyst sin opptreden på HitAwards. Faithless, Ronan Keating og Nina Persson fra The Cardigans er innstilt på å komme til showet i Oslo Spektrum, mens det fortsatt er uklart om det engelske boybandet Blue, som har befunnet seg i New York de siste dagen, rekker fram til showet.

Dette er ikke de første problemene som rammer HitAwards 2001. Hovednavnet Geri Halliwell ofret showet til fordel for innspilling av ny video. Foruten de nevnte artistene stiller Sondre Lerche, Bosson, Zuma, Opus X, Cape, Infinity og Reset. Dessuten åpner Mari Boine showet med et storslått åpningsnummer.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Teknisk koordinator

Carte Blanche

Prosjekt-/ medlemsansvarlig

Musikkforleggerne

Førsteamanuensis i musikkteori

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i obo og engelsk horn

Norges musikkhøgskole (NMH)

Førsteamanuensis II i eufonium

Norges musikkhøgskole (NMH)

Festivalprodusent

Oslo Jazzfestival

Produsent

Midtnorsk jazzsenter, Trondheim

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev