Arnfinn Bjerkestrand

Gratis kontrakthjelp til by:Larm-artister

Musikernes fellesorganisasjon tilbyr også i år gratis rådgivning til artister og band som spiller på by:Larm. Tilbudet omfatter gjennomgang av plate- og managementkontrakter som ennå ikke er undertegnet. Det gjelder fram til 1. mai 2005. – Artister under etablering bør ha tilgang til kvalifisert rådgivning uten å måtte tenke for mye på hva det koster, og MFO setter pris på å få møte by:Larm-artistene med et slikt tilbud, sier forbundsleder i MFO Arnfinn Bjerkestrand.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

Årets by:Larm tilbyr totalt rundt 220 konserter på et drøyt titalls scener. Til den parallelle seminardelen, som i år vil tilby i overkant av 50 debatter og seminarer, er det ventet nærmere tusen bransjefolk, som til sammen representerer over 300 firmaer og organisasjoner fra i alt ti land. Det kommer mediefolk fra alle de største radiokanalene og avisene i Skandinavia, sammen med skribenter fra europeiske magasiner som Metal Hammer (UK), Terrorizer (UK), Vice (DE), Kerrang! (UK), Q (UK), Intro (DE) – og TV-kanaler som Network.

De to siste årene har MFO gitt samtlige by:Larm-artister tilbud om gratis og uforpliktende gjennomgang av usignerte platekontrakter

— Framveksten av norske managements innebærer at stadig flere utøvere blir tilbudt managementavtale på et tidlig stadium i karrieren. Dermed øker artistenes behov for informasjon og rådgivning. Dette tar vi konsekvensen av, og justerer vårt tilbud til by:Larm-artistene slik at det nå også omfatter gjennomgang av utkast til managementavtaler, sier forbundsleder Arnfinn Bjerkestrand.

By:Larm-ballet i Stavanger begynner torsdag 10. februar med hip hop i Atlantic Hall, der utfordrere som Karpe Diem, Shogunz og Kompani69 møter veteraner som Warlocks og svenske Timbuktu. På Folken er det samtidig radiosending til hele EBU fra 20.00 – 01.00 i regi av NRK P3.

by:Larm 2005 har også tatt opp i seg goth-miljøet som finnes i Stavanger. Sammen med Club Grotesque har man derfor satt sammen en mørk helaften på fredagen under navnet A Midwinternight’s Scream. Her spiller fanebærere som Theatre of Tragedy, Mortiis og Gothminister.

— Artister under etablering bør ha tilgang til kvalifisert rådgivning uten å måtte tenke for mye på hva det koster, og MFO setter pris på å få møte by:Larm-artistene med et slikt tilbud, sier Bjerkestrand.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev