BRAK logo (stor)

Frøydis Moberg ansatt som ny daglig leder i BRAK

Styret i BRAK (Bergens Rockaktører) har i styremøte 12. mars 2007 ansatt ny daglig leder som skal lede musikkorganisasjonen de kommende tre årene. – Frøydis Moberg har lang og allsidig bakgrunn fra musikkbransjen i Bergen, og de beste forutsetninger for å lede BRAK gjennom en ny fase med store utfordringer, sier styrelederen.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

Moberg har blant annet arbeidet som arrangør i Stiftelsen Hulen, som prosjektansvarlig i HiHat Management og i bookingbyrået TikTak. I tillegg er hun selv artist.

Styret i BRAK vedtok tidligere i år en toårig strategiplan som resultat av statstilskuddet.
— Denne innebærer i hovedtrekk at BRAK i årene som kommer skal få bredere forankring ved økt regional innsats, samt økt fokus på internasjonalisering. Totalt sett vil den nye planen medføre at miljøet styrkes i alle ledd. Ved ansettelsen av Moberg er kompetanse fra musikknæringen vektlagt, og styret i BRAK har dermed ivaretatt egne målsettinger, heter det fra organisasjonen.

— Vi ser frem til å begynne en ny fase i BRAKs historie sammen med Frøydis Moberg. Hun har mye å tilføre BRAK som er spesielt viktig på dette tidspunktet, sier styreleder Inga Moen Danielsen.

Moberg vil ikke mangle utfordringer i stillingen, og ser frem til en spennende tid i BRAK.

— Det er en drømmesituasjon for meg å komme inn i BRAK nå, med et så godt grunnlag som er lagt i organisasjonen. Samtidig gleder jeg meg veldig til de utfordringene BRAK står overfor i tiden som kommer, sier Frøydis Moberg.

BRAK retter en stor takk til Line Endresen som har ledet organisasjonen gjennom fire fantastiske år, og ønsker henne lykke til videre.

Frøydis Moberg tiltrer stillingen 1. juni.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev