El Caco 2

Dan Eggen med plateselskap

Plateselskapet Music For Nations skal lansere lillestrømbandet El Caco ute i verden. Her hjemme gis gruppa ut på Dan Eggens nye plateselskap. I kveld er det sleppefest på So What.

Kalender

Mens grauten koker – en julekonsert

04/12/2022 Kl. 18:00

Oslo

CD release konsert med Giuffre Memorial TRIO

07/12/2022 Kl. 19

Vestfold og Telemark

Operapub i Teaterkjeller’n 7. des.

07/12/2022 Kl. 21:00

Oslo

Opera for barna – Playtime

08/12/2022 Kl. 11:30

Oslo

Ja da, du leste riktig. Midstopperen fra Alavés og det norske landslaget er en ivrig tilhenger av hard rock, og er en av fire gründere bak det nystartede plateselskapet Black Balloon Records, ifølge Puls. «Viva» fra lillestrømbandet El Caco er første utgivelse, og allerede med denne har Black Ballon sikret seg en internasjonal avtale.

Det britiske hardrock-selskapet Music For Nations, med blant annet Tool, Entombed og Cradle of Filth i stallen, utgir «Viva» over hele verden 30. april.

El Caco har holdt det gående siden 1994, og består av Øyvind Osa (bass/vokal), Anders Gjesti (gitar) og Thomas Fredriksen (trommer). Musikalsk trekkes det linjer til nye artister som Fu Manchu, Sixteen Horsepower, Kyuss og Tool; i tillegg kommer man ikke utenom gamle helter som Black Sabbath og Led Zeppelin.

Konserter, El Caco:
19. mars: So What, Oslo.
23. mars: Martin’s, Lillestrøm.
30. mars, Uffa, Trondheim.

Mer info finner du her.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.

Stillinger

Daglig leder

Sørnorsk jazzsenter

Programplanlegger

Stavanger Symfoniorkester

Administrerende direktør

Stavanger Symfoniorkester

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev