Cantando_KKV

Cantando inn i KKV

Kirkelig Kulturverksted får en fjerde deleier i form av musikkforlaget Cantando. Det vil nytte både artister og videre prosjektutvikling, mener daglig leder, Erik Hillestad.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

1. mars gikk plateselskapet Cantando Musikkforlag inn som én av fire eiere i Kirkelig Kulturverksted (KKV). De andre eierne utgjøres av Kirkens Bymisjon, Opplysningsvesenets Fond og Erik Hillestad.
– Å få inn et musikkforlag utfyller eierstrukturen godt. Fra før av er det kirkelige og det diakonale perspektivet ivaretatt, sier Erik Hillestad, daglig leder i KKV, i et presseskriv.
Hillestad tror det nye samarbeid vil nytte artistene deres gjennom blant annet større spredning av repertoaret.
Forlagssjefen i Cantando, Jan Stefan Bengtsson, mener sammenslåingen både støtter opp om repertoarutvikling, samt gir muligheter for musikkforlaget å øke kontaktflaten mot opphavspersoner og publikum.
Foruten å gi ut noter og sangbøker, forvalter Cantando også Erik Hillestads sangtekster. De har tidligere samarbeidet med Kulturverkstedet på flere prosjekter.
– Eierskapet vil nå innebære et mer formalisert, forpliktende og langsiktig samarbeid, uttaler Bengtsson i pressemeldingen.

Stillinger

Pianopedagog – 60%

Nordre Follo kulturskole

Dirigent

Jar Skoles Strykeorkester, Bærum

Kommunikasjons-ansvarlig

Musikkforleggerne

Pianolærer

Nittedal Kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev