Broen kåret til årets forbilde

Flertallet av 8000 publikumsstemmer gjorde at Trondheim/Oslo-baserte Broen ble Årets Forbilde.

Kalender

Oslo Operafestival OPERAKONSERT

17/09/2021 Kl. 19:00

Oslo

Oslo Operafestival OPERAPERLER

17/09/2021 Kl. 21:00

Oslo

Oslo Operafestival – Lørdagsopera

18/09/2021 Kl. 15:30

Oslo

Prisen, som består av et stipend på 100 000 kr deles ut av Norsk musikkråd og Frifond med støtte fra Norsk Tipping. I tillegg deles det ut fire andre forbildepriser på 50 000 kr. Disse gikk i år til Slutface, Resirkulert, Omvr og Miss Tati.
Formålet med prisen er å motivere unge utøvere til å fortsette å satse på musikken, og å være gode rollemodeller for andre som ønsker seg en musikkarriere.
22 unge artister fra hele Norge nominert, og alle spiller på årets by:Larm.
– Vinnerne er på hver sin måte forbilder for andre unge talenter, fordi de representerer et allerede høyt musikalsk nivå og er blitt lagt merke til i den beinharde konkurranse om oppmerksomheten på by:Larm. Vi tror vinnerne av Årets forbilder vil være motivatorer i sine lokalsamfunn, sier Magnar Bergo, daglig leder for Norsk musikkråd i en pressemelding.
Juryen som valgte Årets Forbilder besto av representanter fra NRK P3, Norsk Tipping, by:Larm og Norsk musikkråd. Broen spiller på by:larm 5. og 7. mars.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Kirkemusiker

Tromsø kirkelige fellesråd

Markedsansvarlig

Kirkelig Kulturverksted AS

Prosjektleder

Norsk ressurssenter for klassisk musikk

Redaktør

Periskop

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev