Norsk Rockforbund logo

Årets konsertarrangør 2007 kåret

Norsk Rockforbund kåret Årets konsertarrangør 2007 under årets landsmøte. Vinneren ble rockeklubben Trash Pop i Kristiandsand.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Prisen deles ut bare hvert annet år i forbindelse med Landsmøte.

Trash Pop er en alternativ rockeklubb i Kristiansand som presenterer et svært bredt program, med mange norske uetablerte artister og spennende internasjonale band. Trash Pop har som mål å gi publikum god musikk for en billig penge, og inngang koster fast kr 50. Trash Pop drives på dugnad av 16 musikkentusiaster i Kristiansand

Våren 2008 står blant annet Silje Nes, Professor Murder (US), Lukestar, Disco Drive (Italia), Truls And The Trees, Heroes and Zeroes og The Megaphonic Thrift på plakaten.

Louis Holbrook, bookingsjef i Trash Pop uttalte følgende da de mottok prisen:

— Dævven! Dette var overraskende og overveldende! Vi er tross alt en liten klubb, i en liten by, og en liten gruppe mennesker. Trash pop ble dannet for fire år siden med et ønske om å gjenreise Kristiansands rykte som en live by hele året. Denne kåring av arrangørkollegaer og -konkurrenter fra hele landet er et bevis på at vi har gjort en del riktig disse fire årene og er en stor motivasjon for å stå på videre!

Det synlige beviset på at prisen Årets Konsertarrangør 2007 tilhører Trash Pop i Kristiansand er et diplom utformet av kunstneren Trond Hugo Haugen fra Stavanger.

Daglig leder i Norsk Rockforbund, Monica Larsson gratulerer Trash Pop med prisen:

– En meget verdig vinner av Årets Konsertarrangør 2007! Trash Pop har spennende artister, er et spennende konsept og viser stort engasjement. Personlig syns jeg det er flott at nettopp en rockeklubb vant den gjeve prisen, da det er de som holder musikk-Norge i live hele året.

Avstemmingen på Årets konsertarrangør skjer først på Norsk Rockforbunds nettsider, hvor over 5000 unike stemmer førte frem til åtte nominerte. Det er delegatene på Landsmøte som så stemmer frem en vinner og prisen henger derfor svært høyt.

Følgende åtte var nominert: Skedsmo Bluesklubb (Skedsmo), Østkanten Bluesklubb (Oslo), Hulen (Bergen), Kroa i Bø (Bø i Telemark), Union Scene (Drammen), Øyafestivalen (Oslo), RaumaRock (Åndalsnes) og Trash Pop (Kristiansand).

Norsk Rockforbund er konsertarrangørenes interesseorganisasjon og har 200 medlemmer; rock og bluesklubber, studentarrangører og festivaler. I helgen ble det 15. landsmøtet i organisasjonen avholdt i Elverum, med nærmere 150 gjester og delegater.

Dette i følge Norsk Rockforbund.

Stillinger

Stipendiat i musikk

Universitetet i Stavanger

Kantor/organist – 100%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor – 50%

Kongsberg kirkelige fellesråd

Kantor/ organist

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Forskningsbibliotekar

Nasjonalbiblioteket

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev