Askil Holm

Apache Records samarbeider med Universal

Tidligere i sommer skrev Askil Holm artistkontrakt med Universal Music Norge for utgivelse av sine kommende album. Nå går labelen han driver sammen med tre kamerater, Apache Records, inn i et samarbeid med Sonet Distribusjon, som er drevet av Universal Music Norge.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Denne avtalen omfatter først og fremst distribusjon av Apache Records’ utgivelser. Namsosgruppa The Reel er de første som lanserer sin kommende utgivelse på Apache Records. The Reel spilte tidligere i sommer på Norwegian Wood-festivalen til meget positive anmeldelser fra pressen.

Utgivelsen skal produseres av Bjarte Ludvigsen, som tidligere har jobbet med Anneli Drecker, Röyksopp, Furia, Ralph Meyerz and the Jack Herren band og Poor Rich Ones som han selv spiller trommer i. The Reel går i studio i slutten av september, og kommer etter planen med debuten «This is Karma Music»i november.

Tidligere har Apache labelen gitt ut flere unge band fra Trøndelagsdistriktet. Målet er å kunne være med på å fremme de nye unge bandene i Trøndelag innen pop/rock-sjangeren. Det har vært stor interesse rundt labelen siden utgivelsen «Seven Days in The Sun» med Askil Holm, som gikk inn på VG-lista i april. Nå satser altså selskapet fra Namsos på The Reel, som de spår som et veldig spennende band i årene framover.

Samarbeidet med Rec 90 i Bergen på de to første utgivelsene med Askil Holm fortsetter som tidligere. Nå satser Rec 90 videre med «Seven Days In The Sun EP» på Popbiz i Japan og Cargo Records i Tyskland. Rec 90 har for øvrig i disse dager gitt ut debutalbumet til instrumentalbandet The Low Frequency in Stereo, som ved flere anledninger har blitt fremhevet som et av Norges mest lovende navn innen postrock/lo fi-sjangeren. I tiden 17. til 19. september spiller de fortløpende konserter på henholdsvis So What i Oslo, Garage i Bergen og 90 i Haugesund .

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev