Svein Bjørge, 2003 (Foto: Nina Ruud)

Alarm under by:Larm i Bergen

Alarm meddeler at Alarmprisen 2004 blir arrangert og utdelt i Bergen. Prisutdelingen vil skje på Teatergarasjen, lørdag 14. februar 2004, og finner nok en gang sted som et samarbeid med by:Larm. – Både Alarm og by:Larm har evaluert årets samlokalisering i Trondheim, og begge parter har kommet til at det hadde klart positive verdier for begge arrangement. – Ikke minst har vi konkludert at vi har samme ide, mål og visjon i forhold til norsk musikk, og dens utvikling, sier Svein Bjørge.

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

— Som i år så har vi valgt å samlokalisere med by:Larm, som går av stabelen i Bergen 12. – 14. februar 2004, forteller Alarm-general Svein Bjørge. – Både Alarm og by:Larm har evaluert årets samlokalisering i Trondheim, og begge parter har kommet til at det hadde klart positive verdier for begge arrangement. Ikke minst har vi konkludert at vi har samme ide, mål og visjon i forhold til norsk musikk, og dens utvikling.

Tilbakemeldingene fra publikum, bransje og spesielt artistene har vært viktige argumenter for valget, forteller Bjørge. Alarm har derfor nå skrevet en ny avtale om samlokalisering med by:Larm for 2004.

Prisutdeling av Alarm 2003 ble arrangert i Samfunnet, Trondheim. Alle biletter var utsolgt på forhånd.
På Alarms webside, www.alarmweb.org, skal det ha blitt kommet inn 2,1 millioner hits, og 350 000 unike stemmer (på IP-adresser). – Dette er voldsommme tall som vitner om en enorm interesse, sier Bjørge.

Årets Alarmshow ble overført direkte på NRK P3 fra 18.00 – 02.00, og TV-programmet på NRK 1 ble sett av hele 210 000 seere, onsdag kveld etter showet. I følge Bjørge var dette seertall både Alarm og NRK var meget fornøyd med.

Alarmprisen har eksistert i tre år. Et utvalg at 60-70 av Norges mest erfarne musikkjournalister står for nominasjonene i ialt åtte klasser. Nominasjonene blir lagt ut på www.alarmweb.org, hvor publikum så blir gitt muligheten til å stemme på sine favoritter. Til slutt blir musikkjournalistenes og publikums stemmer vektet 50/50.

— I tillegg utdeles juryens Alarmpris, som stemmes frem av en valgt jury. Årets pris var på 50.000 Nkr, og gikk til Bergensbandet Ephemera. Det er Alarmstiftelsens mål og ønske å øke beløpet for hvert år, avslutter Svein Bjørge.

Stillinger

Professor/ førsteamanuensis i trombone

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev