Kaizers Orchestra

47 by:Larm-navn klare

Den første lista over by:Larm-klare band og artister blir i dag offentliggjort. Kaizers Orchestra, Equicez, Cerrato og Shining er blant de første som har sluppet gjennom by:Larm-ledelsens nålhull. Blant lokale artister fra Kristiansand og Sørlandet finner vi Ring, Slopho og Panzer. Rundt 90 artister vil opptre på Norges største musikkmesse som går av stabelen i Kristiansand 7. – 10. mars neste år. Interessen fra musikknorge har i år vært rekordstor.

Kalender

Västanå Sessions

02/08/2024 Kl. 18:00

Hopalong AKA i bakgården på Folk

03/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

Féile Oslo 2024 åpningskonsert

15/08/2024 Kl. 19:00

Oslo

13 scener og 11 spillesteder tas i bruk når by:Larm inntar Kristiansand neste vår. Av over 750 påmeldte band og artister vil omlag 90 få opptre i løpet av messens fire dager. Ca 15 personer, hovedesaklig fra de deltakende klubbene i vertsbyen, har vært involvert i den vanskelige utvelgelsesprosessen.

Med mål om å være en viktig aktør på skandinavisk nivå har by:Larm i år inkludert noen danske og svenske artister. I tillegg satses det i år på å invitere en gjestenasjon som får presentere seg spesielt. Første nasjon ut er Frankrike, som for tiden har et nasjonalt musikkliv som blomstrer. Nye, franske band vil derfor også være tilstede.
Hovedfokuset for by:Larm LIVE er imidlertid fortsatt de lokale talentene fra Norge generellt og, denne gang, sørlandet spesiellt. Rundt 90 artister fra hele landet vil opptre, og rundt 25 av dem har tilholdssted på Sørlandet.

I dag offentliggjør by:Larm et lite knippe med utvalgte navn. Ved siden av de vanlige innsendte demo-bandene vil også de tre Zoom 2002-bandene The Jessica Fletchers, Camaros og Surferosa få vise seg fram. Ballade kan her presentere by:Larms foreløpig utvalgte. De resterende navnene vil foreligge i begynnelsen av januar.

Lokale artister fra Kristiansand/Sørlandet:

Angels Motel
Black Bone Chapel
Brüssel
Caught
Christianssand String Swing Ensemble
Dimension Psychosphere
Mike & the Blue Family
Nud
Page one
Panzer
Ring
Ritas Lolitas
Scariot
Slopho
Stardustbreakers
Stereo 21
Terryoon
Thy 2nd I
Tobiasgruppen
Humrush

Andre:

ZOOM 2002 m/Jessica Fletchers/Camaros/Surferosa
Up to Fly
Uncles Institution
Don Juan Dracula
Selome
Kaizers Orchestra
Equicez
Oslo Fluid
Zensor
Clown
Stockhaus
Blåmann Blåmann
Kohinoor
Cerrato
Span
Ane Brun
Woo
Corbin
Nicolai
Pornshot
Stian Eriksen
Supervixen
Chicas del Coro
Pekka Volt
Shining.

by:Larm går av stabelen 7. – 10. mars 2002 i Kristiansand.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.