OperaRogaland

Kleveland svarer Datarock

INNLEGG: Datarock kritiserer Rikskonsertene for ”overraskende rot” i forbindelse med bandets turné sist høst. Som landets største turnéorganisasjon må vi selvsagt være forberedt på kritikk. Samtidig er det viktig at bildet av vår virksomhet er så korrekt som mulig, skriver Åse Kleveland.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Jeg ser det som nødvendig å knytte noen kommentarer til uttalelsene fra Datarock for å bidra til et mer balansert bilde.
Les intervjuet med Saroea [link id=65752 title=»HER»].
Turneen med Datarock inngikk i en sponsorfinansiert satsning på å turnere skandinaviske rockeband av internasjonalt kaliber til landets studentsteder. Tidligere turneer med bl.a. Opeth og Timbuktu ble store suksesser hva gjelder avvikling og markedsføring så vel som publikumsbesøk.
Turneen med Datarock ble dessverre et tyngre lass å dra. Årsakene til det var mange. Viktigst var nok at en vellykket turné forutsetter ryddighet og tydelighet fra alle involverte parter. Rikskonsertene gleder seg over et begeistret publikum og fornøyde arrangører. Ikke minst synes vi det er veldig hyggelig at Datarock nå gir uttrykk for at de har opplevd dette som en fantastisk turné.
Vi setter vår ære i å levere produkter av høy kvalitet. Vi formidler 10 000 konserter hvert år og det er heldigvis svært sjelden vi mottar karakteristikker av den sort som Datarock serverer. For oss i Rikskonsertene står imidlertid erfaringene fra Datarock-prosjektet som en rungende bekreftelse på fotballens gamle jungelordtak: (Fritt formulert) ”for å vinne må alle bidra til å gjøre hverandre gode.”
Samleside for [link id=65645 title=»debatten om Rikskonsertene»].

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev