Angelina Jordan har signert med Republic Records. (Foto: Pressefoto / Kurbadhagen)

Spillelista: Dette lytter vi mest til – uke 46

Angelina Jordan har signert på samme plateselskap som Taylor Swift, og går rett inn på lista over de mest populære sangene hos iTunes.

Kalender

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Judith Hill

15/10/2021 Kl. 19:00

Viken

Scott Henderson trio

18/03/2022 Kl. 19:00

Oslo

Femi Kuti

07/04/2022 Kl. 20:00

Oslo

iTunes: Mest populære album

Ane Brun kommer inn denne uka, det samme gjør sørkoreanske TAEMIN. Ellers er det sjelden at hele tre artister beholder plasseringen sin fra forrige uke! Bjørn Eidsvåg, Bruce Springsteen og Ariana Grande er jo heller ikke hvem som helst, og det blir spennende om noen av dem klarer å holde populariteten oppe i ukene fremover.

(Oversikt per 10. november.)

 • Letter To You – Bruce Springsteen
 • After the Great Storm – Ane Brun
 • Never Gonna Dance Again – TAEMIN
 • Tapt Paradis – Bjørn Eidsvåg
 • Positions – Ariana Grande

(Video: Ane Brun ga ut albumet «After the Great Storm» i oktober, og her kan du se musikkvideoen til låta «Take Hold of Me». Du kan også høre Ballades samtale med Ane Brun i Ballade radio, og lese vårt ferske intervju med henne her.)

 

iTunes: Mest populære sanger

NRKs BlimE-satsing holder koken denne uka, mens «barnestjerna» Angelina Jordan har blitt 14 år,  og fyker rett inn på lista med låta «Million Miles». Jordan har signert platekontrakt med Republic Records, som for tiden huser artister som Taylor Swift, Ariana Grande og Post Malone. Ting ser veldig lovende ut, med andre ord.

Både Dagny og Astrid S gjør «comeback» på denne oversikten, med sine største hits fra årets albumutgivelser. «Somebody» har gått sin seiersgang på norsk radio siden den kom ut i mai, mens Astrid S og «It’s Ok If You Forget Me» ble sluppet i september.

Oversikt per 10. november:

 • BlimE! Ser deg – Victor Sotberg
 • Million Miles – Angelina Jordan
 • Diamonds – Sam Smith
 • Somebody – Dagny
 • It’s Ok If You Forget Me – Astrid S

(Video: Angelina Jordan slapp single 6. november, og her er en tekstvideo fra artisten.)

 

VG-lista: Album

VG-lista opererer med ukentlige oversikter på både album- og singlesiden. De mest populære singlene gjenspeiler 100% oversikten fra Spotify over mest strømmede låter, så derfor er albumlista mest interessant denne uka.

De 5 mest populære albumene på VG-lista er en god miks: På topp har vi verdensstjerna Ariana Grande, deretter følger to avdøde hiphop-artister og to nålevende poputøvere. Sam Smith og Astrid S er begge aktuelle med ferske album, mens Pop Smoke og Juice WRLD er eksempler på to artister med voldsom oppsving etter sin død.

(Oversikt per 10. november.)

 • Positions – Ariana Grande
 • Shoot For The Stars Aim For The Moon – Pop Smoke
 • Leave It Beautiful – Astrid S
 • Legends Never Die – Juice WRLD
 • Heaven & Hell – Sam Smith

 

NRK Radio

P13 har mellom 25 og 30 plasser på spillelistene sine, fordelt på en A-liste og en B-liste. Annenhver uke har de musikkmøte hvor de bestemmer endringer på disse listene.

På den ferskeste spillelista finner P13 plass til tre nye låter: Taylor Swift erstatter seg selv (!), med «The Last Great American Dynasty», på A-lista.  Ane Brun kommer inn på B-lista med «Take Hold of Me», og det samme gjør britiske Jake Bugg med «All I Need».

Forrige uke gjorde vi et nummer ut av at P1 ikke fant plass til noen nye artister på sine spillelister. Denne uka får P1-lytterne høre to nye, og vidt forskjellige, artister. Kim Rysstad listes med «Der var du» og Ava Max med sin julelåt «Christmas Without You».  Odd Nordstoga forsvinner ut av lista etter 5 måneder.

P3 har så lange og mange lister at det ikke er hensiktsmessig å rapportere alle endringene her i spalta. Noen få honorable mentions: Emilie Nicolas, Iris, Emma Jensen og Willy & Mugisho.

Vi tar også med at «Ukas låt» er KA2 & Coucheron med «Være med deg».

(Video: Taylor Swift har også sluppet en tekstvideo til låta «The Last Great American Dynasty».)

 


«Dette lytter vi mest til» finnes også som spilleliste på Spotify. Følg oss der og få med deg endringene ukentlig:

Savner du noen spillelister eller oversikter? Legg gjerne igjen en kommentar nedenfor.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.

Stillinger

Rådgiver/ saksbehandler

Asker kulturskole

Visuell kunstlærer

Indre Østfold kulturskole

Rektor

Rana kulturskole

Dagleg leiar

Storfjord Kulturhus SA

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev