Dune, med blant andre norske Funcom bak seg, er blant spillene Ballade.no har omtalt nyheter knytta til de siste par månedene. Det kommer mer stoff om musikk og lyd og spillbransjen også i 2023. (Foto: Funcom)

Nyheter om musikk og spill hver måned på Ballade

Alexander Espeseth er en av to skribenter med fokus på musikk og spill, på ballade.no.

Kalender

Engegård, Svendsrud og Haugen trio i Trysil

13/04/2024 Kl. 15.00

Innlandet

Operapub på Grønland Boulebar

13/04/2024 Kl. 19:00

Oslo

Lørdagsopera

13/04/2024 Kl. 16:00

Oslo

Aktive lesere vil legge merke til flere saker om koblinger mellom spill og musikk i året som nå går mot slutten, her på musikknettstedet Ballade.no.

Skribent Alexander Espeseth skriver de korte nyhetene for å fange opp viktige hendelser i skjæringspunktet spill/musikk. Ballade har også saker om musikk og lyd i spill der vi går litt mer inn i ett fokus – noen av disse skriver Celine Høie.
Espeseth sier til Ballade at
– Grunnen til å sette lys på Norge i musikk og lyd til spill er at det skjer så mye mer enn man skulle tro. Vi har komponister og lyddesignere som jobber på prisbelønte spill, artister som jobber sammen med multimillion-spill og mye annet. Industrien vokser og jeg tror det er viktig å få dette frem i media.

Les Alexanders nytt om spill tirsdag på ballade.no!

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.