Ungdomsymfonikerne (Foto: http://www.ungdomssymfonikerne.no)

Ungdomssymfonikerne søker daglig leder

Ungdomssymfonikerne er på jakt etter ny daglig leder, inntil videre i halv stilling. Blant arbeidsoppgavene er organisering og gjennomføring av kursvirksomhet, konserter og turneer, samt kontroll med stiftelsens økonomi.

Kalender

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Stillingsutlysning fra Ungdomssymfonikerne:

I mer enn 30 år har stiftelsen Ungdomssymfonikerne (US) vært en viktig kulturinstitusjon innen musikkfeltet. US samarbeider tett med Festspillene i Elverum, men det fullt utbygde symfoniorkesteret konserterer også i landets største byer. Vår daglige leder slutter nå for å gå over i annen stilling. I den anledning søker Ungdomssymfonikerne etter ny:

Daglig leder

Daglig leder har hovedansvar for Ungdomssymfonikernes virksomhet, og rapporterer direkte til styret. Blant arbeidsoppgavene kan nevnes: organisering og gjennomføring av kursvirksomhet, konserter og turneer (herunder også engasjement av dirigenter, solister og instruktører), og kontroll med stiftelsens økonomi. Inntil videre er stillingen i 50%, og den lønnes etter avtale.

For nærmere opplysninger, vennligst kontakt:
Styrets leder: Leif Værum Larsen, Orknøygt.22, 4009 Stavanger,
e-post: leifvaerum@broadpark.no
tlf. 51 52 06 58 (p) eller 90 91 41 39 (m), eller
Kunstnerisk leder: Ole Kristian Ruud,
e-post: olekri-r@online.no, tlf. 95 06 18 64 (m) eller 63 87 92 21 (p).

Søknad sendes, gjerne som e-post, til styrets leder innen 14 januar 2006.

Ungdomssymfonikerne tar i egne ord mål av seg til å være «en frisk og profilert formidler av orkestermusikk, et nasjonalt orkesterutdanningstilbud av høy kvalitet – og en sentral rekrutteringsinstitusjon for landets profesjonelle orkestre».

Ungdomssymfonikerne ble grunnlagt i 1973 av Leif Jørgensen (tidl. konsertmester i Oslofilharmonien), Harry Kvebæk (tidl. solotrompetist i Oslofilharmonien), og Karsten Andersen (tidl. sjefsdirigent i Bergen Filharmoniske orkester). Orkesterets målsetning har fra starten av vært å gi unge musikere på vei mot en profesjonell karriere erfaring i å spille i et fullt utbygget symfoniorkester og å fremføre sentralt orkesterrepertoar. Flere hundre musikere har spilt i orkesteret, mange av dem er siden ansatt i profesjonelle orkestre i Norge og i utlandet.

Mer informasjon om Ungdomssymfonikernes virksomhet finner du her.

Stillinger

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Direktør for komponisthjemmene

KODE Kunstmuseer og komponisthjem

Kantor

Haugesund Kirkelige Fellesråd

Festivalsjef

Kongsberg Jazzfestival

Assistentdirigent

Arktisk Filharmoni AS

Daglig leder

Høstscena

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev