Fiolinist Ragnhild Hemsing er at av jurymedlemmene som skal plukke ut deltakerne til klassisk showcase i mai 2024. (Foto: Cathrine Dokken)

Snart frist for Arena klassisk-påmelding

Søknadsfrist 15. desember for å spille på møteplass for den klassiske musikkbransjen.

Kalender

Operapub på Grønland Boulebar

24/02/2024 Kl. 19:00

Oslo

Islandsk utbrot i Bergen

24/02/2024 Kl. 18.00

Vestland

Opera og Gourmet på Ekebergrestauranten

28/02/2024 Kl. 18:00

Oslo

DUESUND

28/02/2024 Kl. 20:00

Vestland

– Arena klassisk har som mål å skape Norges viktigste møteplass for den klassiske musikkbransjen, og en viktig del av arrangementet er showcase-konserter med nye og etablerte artister, forteller Anderz Døving, daglig leder i festivalen.

Arena klassisk er den klassiske musikkbransjens møteplass, der musikere, arrangører, festivaler, produsenter, agenter og media får møtes for faglig utvikling, bygge nettverk og utveksling av erfaringer. Gjennom showcase-konsertene kan musikere møte potensielle arbeidsgivere som booker konserter; arrangører, festivaler, managements og orkestre fra hele landet.

3.til 5. mai 2024 arrangeres Arena klassisk for 5. gang. Det er interesseorganisasjonen Klassisk som står bak møteplassen, en organisasjon for klassiske konsertarrangører, ensembler og festivaler.

Søknadsfrist for å melde seg på til neste års showcase er 15. desember 2023. Juryen som skal plukke ut deltakerne til vårens showcase består av Knut Kirkesæther, Ragnhild Hemsing, Trond Halstein Moe, Kjell Tore Innervik, Jovan Pavlovic, Harpreet Bansal, Sigbjørn Nedland og Siri Kvambe. Les mer her.

For å kommentere og diskutere artikkelen må du være logget inn på Facebook. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du alltid sende oss en e-post.