Lars Mørch Finborud (Foto: Erling Wicklund)

Nye folk til Høvikodden

Henie Onstad Kunstsenter har i disse dager foretatt tilsetting av stillingene som kurator og musikkoordinator.

Kalender

BACH – HAYDN – BACH

03/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Med dette har viktige funksjoner nå kommet på plass og Kunstsenteret er satt bedre i stand til å kunne opprettholde et aktivt utstillingsnivå og gjennomføre vår ambisjon om å reetablere Kunstsenteret som tverrkunstnerisk arena, heter det i en melding fra Henie Onstad på Høvikodden.

Som kurator (50 % stilling) er tilsatt Tone Hansen

Tone Hansen har bakgrunn som freelance kurator og skribent, samt arbeidende styreleder ved Unge Kunstneres Samfund. De siste årene har hun jobbet som stipendiat på Kunsthøgskolen i Oslo, med prosjektet Megamonstermuseum, i tillegg til at hun har vært redaktør for antologiene What does Public Mean? Art as a Participant on the Public Arena (2006) og The New Administration of Aesthetics (2007). Tone Hansen er en profilert person i norsk kunstliv og Henie Onstad Kunstsenter ser frem til å få henne inn i staben som en spennende samarbeidspartner.

Som musikkoordinator (50 % stilling) er tilsatt Lars Mørch Finborud (bildet)

Lars Mørch Finborud har sin bakgrunn som musikkarkeolog og -promotør og tar for tiden en master i kunsthistorie ved Universitetet i Oslo. De siste ti årene har han vært innom mange forskjellige roller innenfor musikkfeltet, blant annet som artist i hip-hop bandet URO. I 2006 etablerte han sitt eget plateselskap kalt Plastic Strip, der han jobber med å få publisert uutgitt skandinavisk musikk fra årene 1965-1985. Han er i tillegg programleder for radioprogrammet NRK Sessions på NRK P2. Med sine 26 år, vil Lars Mørch Finborud tilføre Kunstsenteret en kompetanse man lenge har savnet, og bidra til at musikken igjen blir en profilert del av Kunstsenterets program, heter det fra Henie Onstad.

Begge tiltrer stillingene 1.januar 2008.

Det er Henie Onstad kunstsenter som melder dette.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev