Harald Norvik (t.v.) er ny styreleder ved Barratt Due musikkinstitutt. Til høyre rektor Stephan Barratt-Due (Foto: Benedicte Christie Knudtzen)

Ny styreleder ved Barratt Due musikkinstitutt

Harald Norvik (73) er ny styreleder for Stiftelsen Barratt Due musikkinstitutt.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

– Barratt Due har en unik og meget viktig plass i norsk musikkliv, og i det norske samfunn, sier Norvik i en pressemelding fra Barratt Due.
– Selv om man ikke selv arbeider innenfor musikklivet kan man ikke unngå å legge merke til hvilken enorm betydning Barratt Due har hatt og har i å utvikle, utdanne og foredle musikalske talenter i dette landet.

Harald Norvik er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (1971). Han har erfaring fra politisk arbeid på nasjonalt nivå og utstrakt næringslivserfaring, både som direktør i Akergruppen og konsernsjef i Statoil ASA. Siden 2002 har han arbeidet som uavhengig rådgiver, og vært styreleder blant annet i SAS, Telenor, H. Aschehoug & Co., TV 2 ASA og Oslo Børs.

Barratt Due musikkinstitutt står overfor flere krevende utfordringer, knyttet både til endrede forutsetninger i utdanningssektoren, og spørsmål rundt instituttets bygningsmasse og fremtidig lokalisering. Rektor og kunstnerisk leder ved instituttet, Stephan Barratt-Due, forteller at styret og ikke minst styrets leder, vil være sterkt involvert i disse viktige prosessene fremover.
– Harald er åpenbart dyktig, har en imponerende bakgrunn og personlige trekk jeg tror vil bli viktig for instituttet fremover. Vi vil nok få stor nytte av å kunne trekke på erfaringer fra en person som i flere tiår har sittet så sentralt plassert i norsk samfunnsliv. Vi er glade og stolte over å ha fått med en kapasitet som Harald Norvik her på Barratt Due, sier rektoren.

– For meg er det en ære og en glede å få anledning til å komme inn i dette miljøet, og å kunne være med på å videreutvikle denne høyt respekterte institusjonen, sier Norvik.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev