Janne Stang Dahl

Ny Musikk søker daglig leder

I april avslutter Janne Stang Dahl sitt virke som daglig leder i Ny Musikk. I den forbindelse lyses stillingen nå ut. Her kan du lese mer om hvilke kvalifikasjoner man ønsker seg i en av Norges aller viktigste organisasjoner innen samtidsmusikken.

Kalender

Operapub på Røverstaden

15/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

JAZZ I SIKTE

17/04/2020 Kl. 20:00

Rogaland

Kroke

17/04/2020 Kl. 19:00

Oslo

Operapub på Røverstaden

22/04/2020 Kl. 20:00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Ny Musikk søker daglig leder i 1/1 stilling. Stilklingen er et åremål over 4 år.

Ny Musikk er en landsomfattende organisasjon med administrasjon i Oslo og avdelinger i landets 8 største byer. Ny Musikks formål er å spre kjennskap til samtidens kunstmusikk via konserter, pedagogiske prosjekter, Komponistgruppen, ensemblet CIKADA og plateselskapet ALBEDO. Ny Musikks sentraladministrasjon holder til i Musikkens Hus i Tollbugata i Oslo, og har i dag fire ansatte.

Sentrale arbeidsoppgaver: Daglig administrasjon av Ny Musikk, budsjettstyring, inkl. utarbeidelse av søknader om offentlig og annen økonomisk støtte. Ny Musikk er aktiv innen flere formidlingsformer, og daglig leder deltar i planlegging og oppfølging av den kunstneriske virksomheten på alle områder i samarbeid med president, tillitsvalgte og ansatte. Daglig leder er saksbehandler og sekretær for landsstyre og arbeidsutvalg, og forvalter foreningens internasjonale kontaktnett. Stillingen er utfordrende og interessant for den som vil arbeide i krysningspunktet mellom kunstnerisk aktivitet og administrasjon.

Ønskede kvalifikasjoner: Relevant praksis og/eller utdannelse på universitet/høyskolenivå, administrativ erfaring, økonomisk forståelse, kjennskap til kulturfeltet og interesse for organisasjonsutvikling. Relevant erfaring med data. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Spørsmål kan rettes til daglig leder Janne Stang Dahl tlf. 22 33 70 90, eller president Lene Grenager tlf. 22 23 04 30. Lønn etter avtale. Søknad med CV og referanser sendes Ny Musikk, Tollbugt. 28, 0157 Oslo, eller pr. e-post til janne@nymusikk.no innen 1. februar.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev