Ivar Grydeland

Ny musikk i Hamar

Lørdag 25. mai fra kl. 13 er det duket for gratiskonsert med lokale talenter og nordiske jazzmusikere på utescenen i parken i Hamar.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

Konserten starter med en duo med Guro Moe på bassgitar og Ane Marte Sørlien Holen på vibrafon. Denne duoen går nå i avgangsklassen på Stange videregående skole og har de siste par årene markert seg med spennende samspill ved flere anledninger.

Det neste bandet er av internasjonalt format: Den danske støy- og elektronikkmusikeren Martin Klapper kommer i spissen for et nordisk toppband. Klapper er kjent for å ha veldig mange særegne instrumenter. På Hamar vil han blant annet spille på metallskrot, grammofon, diktafoner, theremin, el-ton, kjøkkenredskaper, telefonsvarer, forskjellige elektroniske leketøysspill, ballonger, fuglefløyter, isopor og glass.

De andre musikerne er den norske gitaristen Ivar Grydeland og svenskene Johan Berthling og Raymond Strid på henholdsvis bass og trommer. Alle disse musikerne er representanter for forskjellige «skoler» innen moderne improvisert musikk. Før de kommer til Hamar skal de ha konserter i Stockholm og på Henie Onstad Kunstsenter utenfor Oslo.

Om du ønsker å vite mer om hva Ny Musikk bedriver kan du gjerne sjekke ut noen av våre seneste artikler om organisasjonen. Vennligst følg linkene nedenfor.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev