Ivar Grydeland

Ny musikk i Hamar

Lørdag 25. mai fra kl. 13 er det duket for gratiskonsert med lokale talenter og nordiske jazzmusikere på utescenen i parken i Hamar.

Kalender

Monument Festival 2020

12/06/2020 Kl. 16:00

Viken

Opera for kidsa – Mozart og prinsessen

18/06/2020 Kl. 15:00

Innlandet

Legg til arrangement
Se alle

Konserten starter med en duo med Guro Moe på bassgitar og Ane Marte Sørlien Holen på vibrafon. Denne duoen går nå i avgangsklassen på Stange videregående skole og har de siste par årene markert seg med spennende samspill ved flere anledninger.

Det neste bandet er av internasjonalt format: Den danske støy- og elektronikkmusikeren Martin Klapper kommer i spissen for et nordisk toppband. Klapper er kjent for å ha veldig mange særegne instrumenter. På Hamar vil han blant annet spille på metallskrot, grammofon, diktafoner, theremin, el-ton, kjøkkenredskaper, telefonsvarer, forskjellige elektroniske leketøysspill, ballonger, fuglefløyter, isopor og glass.

De andre musikerne er den norske gitaristen Ivar Grydeland og svenskene Johan Berthling og Raymond Strid på henholdsvis bass og trommer. Alle disse musikerne er representanter for forskjellige «skoler» innen moderne improvisert musikk. Før de kommer til Hamar skal de ha konserter i Stockholm og på Henie Onstad Kunstsenter utenfor Oslo.

Om du ønsker å vite mer om hva Ny Musikk bedriver kan du gjerne sjekke ut noen av våre seneste artikler om organisasjonen. Vennligst følg linkene nedenfor.

Stillinger

Professor/ førsteamanuensis i trombone

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Pianostemmere/ klaverteknikere

Norges musikkhøgskole (NMH)

Kontrabass og fiolinlærer

Children’s International School Fredrikstad AS

Pianostemmer / pianotekniker

Norges arktiske universitetsmuseum og akademi for kunstfag (UMAK)

Trekkspillpedagog 10 %

Nordre Follo kulturskole

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev