Kristin Danielsen (Foto: Ny Musikk)

Ny Musikk har fått ny daglig leder

Kristin Danielsen begynte som daglig leder i Ny Musikk den 1. september. Danielsen tar over etter Anders Eggen. De siste fire årene har hun vært partner og daglig leder i firmaet DanielsenKroepelien Arts Management AS.

Kalender

Sommerkonsert

25/06/2021 Kl. 18.30

Viken

Danielsen er født i 1972, er utdannet danser ved den Norske Ballethøgskole og Ballett Arts i New York, med freelance erfaring som pedagog, danser og produsent for prosjekter i Norden.

Videre har hun en MA i Arts Management fra City University i London med spesielt fokus på internasjonal utveksling og formidling av kunst og kultur.

Hun har vært Prosjektleder ved Visiting Arts, British Council i London, administrativ leder ved Black Box Teater i Oslo og produsent for Danse- og Teatersentrum.

De siste fire årene har hun vært partner og daglig leder i firmaet DanielsenKroepelien Arts Management AS som hovedsakelig har arbeidet med produksjon, formidling av scenekunst samt prosjektledelse av større kulturarrangement, eksempelvis Kulturnatt Oslo.

”Jeg gleder meg til mange spennende oppgaver i en tid der norsk samtidsmusikk er på fremmarsj”, sier Danielsen, i følge en pressemelding fra Ny Musikk.

Se hjemmesidene til Ny Musikk for høstprogram og andre aktiviteter.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Stillinger

Kirkemusiker

Aurskog-Høland kirkelige fellesråd

Salgs- og markedsansvarlig

Festspillene i Bergen

Daglig leder

Balansekunst

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev