Janne Stang Dahl

Ny daglig leder i Ny Musikk

Ny musikk har fra 8. april ansatt ny daglig leder. Anders Eggen kommer fra stillingen som redaktør og tidligere redaksjonssekretær i Kunnskapsforlaget. Han har bred erfaring og interesse innen kulturfeltet, både som musikkutøver og innen administrativt arbeid.

Kalender

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

05/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

08/08/2021 Kl. 19.00

Oslo

Regimentets Datter av Gaetano Donizetti

11/08/2021 Kl. 19.30

Viken

Sonia Loinsworth i Tomba Emmanuelle

19/08/2021 Kl. 18.00

Oslo

Anders Eggen er født i 1963, og har vært medlem og administartiv leder i kammerkoret Ensemble 96 og har bl.a. musikkvitenskap mellomfag. Ny Musikk ønsker Anders Eggen velkommen.

Samtidig avslutter Janne Stang Dahl sitt forlengede vikariat som daglig leder i april. Janne har vært en uvurderlig ressurs for Ny Musikk, og vi ønsker henne lykke til videre, sier Ny Musikks president Lene Grenager i en kort kunngjøring onsdag ettermiddag.

Ballade vil også gjerne gripe anledningen til å takke Janne Stang Dahl for et godt samarbeid, samtidig som vi ønsker Anders Eggen hjertelig velkommen i sin nye stilling. Over påske håper vi å ha på plass intervjuer med både avtroppende og påtroppende daglig leder i Ny Musikk.

For å kommentere her må du ha en Facebook-konto. Dersom du har en mening du ikke får postet her kan du sende oss en e-post.
Digitale festivaler og konserter

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev