Øyvind Aase

NOTAM søker organisasjonskonsulent

Norsk nettverk for Teknologi, Akustikk og Musikk (NOTAM) søker organisasjonskonsulent i halv stilling, som skal hjelpe til med den daglige administrasjonen av senteret. Søkere bes å melde sin interesse innen 8. februar.

Kalender

Legg til arrangement
Se alle

NOTAM er et produksjonssted for nyskapende arbeid med lyd – i komposisjon, forskning, utdanning og formidling. NOTAM fremmer innovative tilnærminger til musikk på tvers av tradisjonelle faggrenser, og er et nasjonalt, kreativt kompetanse- og ressurssenter. NOTAM er del av et stort internasjonalt nettverk, og i forbindelse med omorganisering og planlagt prosjektvirksomhet søker NOTAM:

Organisasjonskonsulent i 50% stilling.

Arbeidsoppgaver: Daglig administrasjon av NOTAM, regnskap, budsjett, inklusive utarbeiding av søknader om offentlig og annen økonomisk støtte. NOTAM har virksomhet i mange felt, og organisasjonskonsulenten har, i samarbeid med leder og produsent, ansvar for oppfølging av virksomheten.

Stillingen er utfordrende og interessant for den som vil arbeide i krysningspunktet mellom kunstnerisk aktivitet, utviklingsarbeid og administrasjon.

Kvalifikasjoner: Relevant praksis og/eller utdannelse på univ./høgskolenivå, administrativ erfaring, innsikt i økonomistyring, kjennskap til norsk musikkliv. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Søknad med CV og referanser sendes NOTAM, Nedre gate 5, 0551 Oslo eller med E-post til joranru@notam.uio.no innen 8. februar. Lønn etter avtale.

For nærmere informasjon, ring leder Jøran Rudi tlf. 22 35 80 69, eller styreleder Kjetil Solvik tlf. 23 36 70 33

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev