Morten Abel - Foto: Per Heimly

Nobelkonsert i kveld

I kveld er det Nobelkonsert i Oslo, til heder for årets fredsprisvinnere Mohammad Yunus og Grameen Bank. På Oslo Spektrum-scenen står internasjonale artister som Yusuf Islam, Lionel Richie, Rihanna og John Legend – eneste norske innslag er Morten Abel og Kringkastingsorkesteret.

Kalender

Opera Soirée

14/08/2020 Kl. 19.30

Viken

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Mohammad Yunus og Grameen Bank ble i tidligere i år tildelt Nobeld fredspris for sitt arbeid med mikrokreditt til fattige mennesker, som ikke kan stille noen sikkerhet for lån. Igjennom Grameen Bak, som i dag har hele fem millioner lånetakere, blir de dårligst stilte i Bangladesh satt i stand til å bygge opp selvstendige næringer.

Nobelkonserten, som i år holdes i Oslo Spektrum, blir som vanlig en stjernespekket begivenhet.

Skuespillerene Anjelica Huston og Sharon Stone skal lede showet, som tilbyr musikalske innslag med bant andre Yusuf Islam, Lionel Richie, Simply Red, Rihanna og John Legend – de eneste to norske innslagene denne kvelden kommer fra henholdsvis Kingkastingsorkesteret og Morten Abel.

Mens Kringkastingsorkesteret og Vamp fremdeles gjør det godt ”I full symfoni” med en 2. plass på VG-lista, ligger Abel et par hakk lenger ned – på en femteplass – med sin soloplate ”Some of us will make it”.

Billettene koster henholdsvis 850, 650, og 450 kroner.

Stillinger

Kantor/ organist

Kongsberg kirkelige fellesråd

Orkesterbibliotekar

Oslo-Filharmonien

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev