MiN-ensemblet 2004

Landsdelsmusikerne i Nord-Norge feirer 30 år

Jubileet feires i dag, torsdag 29. januar, på kulturhuset i Tromsø.

Kalender

Operagalla

09/08/2020 Kl. 19.00

Oslo

Cantango på Gamle Raadhus Scene

02/09/2020 Kl. 19:00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

El Muro Tango & Inés Cuello

19/09/2020 Kl. 20.00

Oslo

Legg til arrangement
Se alle

Landsdelsmusikerne i Nord-Norge (Linn) markerer sine 30 år med musikalske opplevelser fra barneforestillinger til elektronika og punk.
— Vi ønsker å vise at Linn gjennom 30 år har noe å tilby for alle. Med 800 konserter i året er vi den viktigste kulturaktøren i Nord-Norge. Vi er best på å gi store opplevelser på små steder, sier Elisabeth Storjord i Musikk i Nordland i en pressemelding.
Siden etableringen 1. januar 1979 har over en million nordlendinger vært publikum ved landsdelsmusikernes arrangementer.
Linn drives av Musikk i Finnmark, Kultur i Troms, Musikk i Nordland og Nordnorsk jazzsenter. Bursdagsfesten «Levende kulturhuset» er en del av Nordlysfestivalen, og startskuddet på et hektisk jubileumsår.
Festen har vært i gang fra klokka ti denne formiddagen, med barneforestillingen Barnival. Videre deltar blant andre Arve Tellefsen og Miriam Helms Ålien på hovedscenen sammen med MiN-ensemblet, Johan Sara Group spiller punkjoikjazz, gitaristen Hallgeir Pedersen spiller med Link og Ensemble NOOR før det avsluttes med Bugge Wesseltoft, Per Martinsen og punkbandet Cyaneed.
— Vi ønsker å vise mangfoldet og kvaliteten som landsdelsmusikerne står for. Siden 1979 har vi bygget opp stor kompetanse innenfor de fleste musikksjangrene, og landsdelsmusikerne har samarbeidet med alt fra verdensstjerner som Angélique Kidjo og Bobby McFerrin til lokale talenter. Vi har vært Lyden i Nord-Norge gjennom 30 år, sier Harald Devold, leder i Musikk i Finnmark.
Dette i følge en pressemelding.

Stillinger

Kantor/ kyrkjemusikar

Gloppen kyrkjelege fellesråd

Produsent

Riddu Riddu Festivála

Produsent

Kulturfabrikken Sortland KF

Programsjef

Bodø2024 IKS

Festivaldirektør

Nordland Musikkfestuke

Dirigent – hovedkorps

Hosle og Bekkestua skolekorps i Bærum

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev